Advert
Advert

Başkan Ekinci Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, eşi Sibel Ekinci ile birlikte öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Başkan Ekinci Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu
Başkan Ekinci Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu Admin
Advert

Viranşehir’de, 2022-2023 Eğitim öğretim yılının bugün sona ermesi ile birlikte Okul öncesi, İlkokul, Ortaöğretim ve Liselerde eğitim gören 70 Bin öğrenci bugün karne alarak yaz tatiline girdi.

Eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Viranşehir 15 Temmuz Şehitleri İlkokulunda Karne dağıtım töreni düzenlendi.

Törene, eşi Sibel Ekinci ile birlikte katılan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, öğrencileri yalnız bırakmadı.

Öğrencilerin karne sevincine ortak olan ve yoğun bir eğitim öğretim döneminin daha geride bırakan öğrencilere tatillerini verimli bir şekilde değerlendirmeleri tavsiyesinde bulunan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, “Öğrencilerimiz bir yıl boyunca yapmış oldukları çalışmaların ödülünü karnelerini alarak alacaklar. Öğrencilerimiz yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeli, öğrenmiş oldukları bilgilerin üzerine yeni bilgiler eklemeli ve ders tekrarları yapmalıdırlar. Çocuklarımızı büyük bir özveriyle yarınlara hazırlayan değerli öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ediyor, karne sevinci yaşayan tüm öğrencilerimize ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize güzel bir yaz tatili geçirmelerini temenni ediyorum.”dedi.

Başkan Ekinci, yapılan konuşmanın ardından eşi Sibel Ekinci ile birlikte sınıfları ziyaret ederek öğrencilere karnelerini dağıtarak sevinç ve heyecanlarına ortak oldu.

urfa çağdaş viranşehir karne dağıtım öğrenci heyecanı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı