Advert
Advert

Vali Ayhan'dan karne günü mesajı

''3 aylık tatilinizin keyfini çıkarırken okumayı, araştırmayı, eğlenmeyi ve öğrenmeyi asla es geçmeyin. Unutmayın, yeni bir şey öğrenmeden geçen zaman, boşa geçmiş zamandır'

Vali Ayhan'dan karne günü mesajı
Vali Ayhan'dan karne günü mesajı Admin
Advert

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, 2022- 2023  eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

İlimizde 724.480 öğrenci ve 31.874 öğretmenin 2022-2023 eğitim öğretim yılını tamamlayarak yaz tatiline başladıklarını aktaran Vali Ayhan, şunları kaydetti:

''İyi yetişmiş insanların varlığı, bir ülkenin en kıymetli hazinesidir. Hızla değişip gelişen dünyamızda; çağın gerektirdiği birikimlere sahip, iyi yetişmiş ve vizyon sahibi genç nesiller yaratmak da bizlere düşen en asli vazifelerden biridir. Bu anlayışın ışığında, 2022-2023 eğitim öğretim döneminin başından beri, evlatlarımız ve evlatlarımızın eğitimi için birçok projeyi hayata geçirdik. Bundan sonraki süreçte de çeşitli projelerimizle evlatlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Onlar bizim geleceğimiz, geleceğimizi en güzel haliyle şekillendirebilmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.

Sevgili yavrularım; Sizler gözümüzün nuru, geleceğimizin parlayan birer yıldızısınız. Güzel ülkemizi aydınlık yarınlara sizler taşıyacaksınız. Bu sebeple, her birinizin bizim gözümüzde ne denli önemli olduğunu asla unutmayınız. Her yerde, her koşulda, desteğe ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızda evvela beni bulacağınızdan asla kuşkunuz olmasın. Sizler de bu öneminizin farkında olarak 3 aylık tatilinizin keyfini çıkarırken okumayı, araştırmayı, eğlenmeyi ve öğrenmeyi asla es geçmeyin. Unutmayın, yeni bir şey öğrenmeden geçen zaman, boşa geçmiş zamandır.

Saygıdeğer öğretmenlerim; Geleceğimizi titizlikle şekillendiren birer sanatçı olarak sizler, bu hayatta yapılabilecek en önemli vazifelerden birini yapıyorsunuz. Sizlerle aynı hedef ışığında, aynı gayretlerle  yol yürümek benim için oldukça kıymetli… Emeklerinizden ötürü her birinize tüm kalbimle teşekkürlerimi sunuyorum. Meşakkatli çalışmalar ve özveri ile geçen ayların ardından, sizler de güzel bir tatili hak ettiniz. Sizleri eylül ayında dinlenmiş ve tazelenmiş bir şekilde, sınıflarınızda öğrencilerinizle bir arada görebilmeyi temenni ediyorum.

Cumhuriyetimizin 100. yılına eriştiğimiz bu şerefli senede, istikbalimize giden yolu hep birlikte inşa edeceğiz. Geleceğimize olan büyük inancımla, bütün eğitim camiamıza ve kıymetli yavrularımıza iyi tatiller diliyorum.''

urfa çağdaş şanlıurfa vali ayhan karne dağıtım
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı