Advert
Advert

Hilvan Yerel Eylem Grubu’ndan “Öğrencilere Ödüllü Deneme”

Hilvan Yerel Eylem Grubu tarafından lise öğrencilerine yönelik “ödüllü TYT ve AYT deneme” sınavı yapıldı.

Hilvan Yerel Eylem Grubu’ndan “Öğrencilere Ödüllü Deneme”
Hilvan Yerel Eylem Grubu’ndan “Öğrencilere Ödüllü Deneme” Admin
Advert

IPAR II programı ve LEADER yaklaşımı kapsamında Hilvan Yerel Eylem Grubu tarafında hazırlanan Yerel Kalkınma Stratejisinde olan bir proje daha hayata geçirildi. Bu proje Hilvan İlçesinde lisede okuyan öğrencilere yönelik, sınav müfredatına uygun “ödüllü TYT ve AYT deneme” yaparak dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Hilvan Yerel Eylem Grubu eğitime destek olmaya devem ediyor. Daha önce eğitim adına hayata geçirdiği okullar arası spor turnuvaları projesi, okullara kütüphane projesi ve okullara müzik atölyesi kurma projesinin yanında şimdide ödüllü deneme sınavı projesini hayata geçirdi.

Yeni müfredata uygun olarak hazırlanan deneme sınavı sonucunda başarılı olan öğrencilere Hilvan Yerel Eylem Grubu tarafından çeşitli ödüller verildi.

Gerçek sınavı aratmayan ve müfredata uygun olarak yapılan deneme sınavında birinci olan Beyza Öncel ödül töreninde şu açıklamaları yaptı; “ Sınavda birinci olduğum için mutluyum. İnşallah istediğim üniversiteye ve bölümü kazanırım. Sınava sayılı günler kaldı, kendimizi deneme fırsatı bulduk. Eksik olduğumuz yönlerimizi görerek onları kapatmaya çalışacağım. Bize kendimizi deneme fırsatını veren Hilvan Yerel Eylem Grubu Müdürü ve yönetimini bütün öğrenciler adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Yapılan deneme sınavı ile ilgili açıklamalarda bulanan Hilvan İlçe Milli Eğitim Müdür Sinan ATEŞ, Hilvan Yerel Eylem Grubu ile ortaklaşa eğitim adına çok güzel projeler hayata geçirdiklerini söyledi. Hilvan Yerel Eylem Grubu ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, gerçek müfredata uygun “öğrenciler sınava hazırlanıyor” projesi kapsamında ilçedeki tüm lisede okuyan öğrencilere deneme sınavı gerçekleştirdiklerini dile getiren Sayın Ateş, her konuda öğrencilere desteklerini esirgemeyen Hilvan Yerel Eylem Grubu Koordinatörü Sayın Yusuf YAVUZ ve Hilvan YEG yönetim kurulu ekibine teşekkür ediyoruz. Daha öncede Hilvan Yerel Eylem Grubu tarafından bazı okullarımıza müzik atölyesi projesi, okullara kütüphane yapma projesi, spor turnuvaları ve buna benze bazı projelerde Hilvan Yerel Eylem Grubu tarafından hayata geçirilmiştir. Yaptığımız bu çalışmalar kapsamında okullarımızda gerek projeler, gerekse sosyal ve kültürel faaliyetler açısında her zaman Hilvan Yerel Eylem Grubunun desteklerini hissettik" ifadelerini kullandı.

Hilvan Yerel Eylem Grubu koordinatörü Sayın YAVUZ ödül töreni sonunda şu açıklamaları yaptı; “ Hilvan YEG olarak Hilvan’da tarım, turizm, eğitim ve kültür mirası başlıkları altında birçok projeyi hayata geçirdik. Bu kapsamda birçok proje ve faaliyetleri de hayata geçirmeye devam ediyoruz. Eğitim başlığı bizim için çok önemli. Hilvan Yerel Eylem Grubu olarak eğitime çok önem veriyoruz. Hilvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün öğrencilere yönelik toplam 3 deneme sınavlarını yaptık. Bu 3 denemede ilk 3 giren öğrencilere çeşitli ödüller verdik. Gençlerimizin eğitim standartlarını yükseltmek ve başarı oranını artırmak amacı ile sadece deneme sınavları değil birçok projemiz hayata geçirdik ve yeni projeleri de hayat geçirmeye devam edeceğiz. YEG olarak gençlerimizin geleceği ve eğitimi için İlçe Milli Eğitim Müdürümüzle sürekli dirsek teması halindeyiz. Öğrencilerimize destek olma adına her zaman onların arkasında olduğumu Sayın Ateş’e ilettik. Bir kaç gün sonra sınava girecek öğrencilerimize hayallerindeki mesleği ve üniversiteyi kazanmalarını adına tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum, " dedi

urfa çağdaş hilvan yerel eylem grup öğrenci deneme sınav
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı