Advert
Advert

Viranşehir’de Yks Öncesi Öğrencilerine ‘Halk Korosu’ Konseri

Viranşehir Belediyesi, Hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS ) öncesi öğrencilere yönelik etkinliklere devam ediyor.

Viranşehir’de Yks Öncesi Öğrencilerine ‘Halk Korosu’ Konseri
Viranşehir’de Yks Öncesi Öğrencilerine ‘Halk Korosu’ Konseri Admin
Advert

2023 YKS sınavlarına girecek mezun ve 12.Sınıf öğrencilerinin sınav stresinden uzaklaşmaları, moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla Viranşehir Belediyesi tarafından düzenlen moral etkinlikleri sürüyor.

Üniversiteye hazırlanan öğrencilere yönelik yapılan etkinlikler kapsamında Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi Şehit Ömer Halisdemir Konferans salonunda ‘Halk Korosu’ konseri düzenlendi.

Moral gecesine, Kaymakamı Önder Çengel, eşi Ayşe Asan Çengel, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, eşi Sibel Ekinci, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yağan, Viranşehir Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Seyyid Mücahid Seyyid, Üniversiteye hazırlanan çok sayıda öğrenci ve aileleri katıldı.

Yoğun katılımın olduğu konserde ‘Halk Korosu’ ekibi, seslendirdiği birbirinden güzel eser ve ezgilerle katılımcılara keyifli bir gece yaşattı.

Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler de, hafta sonu yapılacak sınav öncesi düzenlenen Halk Korosu konseriyle stres attı.

Yaklaşık 2 saat süren konserin ardından İlçe Kaymakamı Önder Çengel ve Belediye Başkanı Salih Ekinci, öğrencilere ve katılımcılara keyifli dakikalar yaşatan ‘Halk Korosu’ ekibine çiçek ve çeşitli hediyeler takdim edip, teşekkür etti.

Kaymakam Çengel ve Başkan Ekinci, Geceye katılan mezun ve 12.Sınıf öğrencilerine hafta sonu yapılacak YKS sınavlarında başarılar diledi.

Konserde, sınav stresinden uzak bir gece geçirdiklerini belirten öğrenciler ise, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

urfa çağdaş şanlıurfa viranşehir konser yks hazırlık öğrenci
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı