Advert
Advert

Rektör Güllüoğlu’ndan Öğrencilere Yeni Müjde!

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, 2022 yılında uygulamadan kaldırılan bütünleme sınavlarının geri getirildiğini açıklayarak öğrencilere müjdeler vermeye devam ediyor.

Rektör Güllüoğlu’ndan Öğrencilere Yeni Müjde!
Rektör Güllüoğlu’ndan Öğrencilere Yeni Müjde! Admin
Advert

Öğrencilerin merakla beklediği bütünleme sınavlarının getirilmesine ilişkin karar, Harran Üniversitesi Senatosunda alındı. Alınan kararı sosyal medya hesabından duyuran Rektör Prof. Dr. Güllüoğlu, görevi devraldığı günden bu yana hemŞanlıurfa’yı sağlık hizmetleri noktasında rahatlatacak,hem de öğrencilerinin taleplerine yönelikolarakönemli adımlar atıyor.

Harran Üniversitesi öğrencilerinin şikâyet ettikleri başlıca konular arasında olan sınav dönemlerinde Merkezi Kütüphanenin sadece mesai saatlerinde açık olması, bütünleme sınavlarının kaldırılmış olmasıve yurt sorunlarıydı. Göreve geldiği günden beri öğrencilerinin yaşadıkları sorunlara baba şefkati ile eğilerek,öğrencileri ile yüz yüze ve sosyal medya mecralarında sık sık görüşüp taleplerini alan Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, bu kapsamda ilk olarak sınav dönemlerinde Kütüphanelerin 7/24 açık olması için gereken talimatı verdi. Şimdi de bütünleme sınavlarınıngeri gelmesi için karar, üniversitesenatosunda alındı.

Son olarak yurtların kontenjanlarının arttırılması adına Yüksek Öğretim Kuruluna başvurular yapıldı. Bu konuda da olumlu haberler bekleniyor.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, “Sevgili öğrencilerim, Üniversite Senatomuz uzun zamandır beklediğiniz bütünleme sınavlarının 2023-2024 güz döneminden itibaren geri getirilme kararını almıştır. Öğrenci odaklı bir yönetim anlayışı benimsediğimizden dolayıöğrencilerimizin sorunlarını çözmeye kararlıyız. Şehrimizin, Üniversitemizin, öğrencilerimizin faydasına yönelik çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

urfa çağdaş şanlıurfa harran üniversitesi rektör güllüoğlu
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı