Advert
Advert

Akçakale’de 59 okul yarıştı

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde 59 Ortaokulunun katılımıyla Bilgi yarışması düzenlendi.

Akçakale’de 59 okul yarıştı
Akçakale’de 59 okul yarıştı Admin
Advert

Akçakale’de 59 Ortaokulu'nun katılımıyla gerçekleşen bilgi yarışmasında Abdulhamit Han Ortaokulu ilçe ve bölge finalinde birinci oldu.

Eğitim alanında birçok başarıya imza atan Abdulhamit Han Ortaokulu müdürü Ahmet Yılmaz,  İki yıldır okulumuzda başlattığımız katma değer odaklı çalışmalarla kurumumuzu zirveye taşımanın gayreti içerisindeyiz. Kurum tarihinde ilk defa geçen yıl ettiğimiz ikincilikten sonra birincilik ödülünü kaydetmenin gururunu yaşıyoruz. Yarışmada birinci olan öğrencilerimize ödüllerini İlçe Kaymakamımız Sayın Oltan Bayraktar takdim etmiştir. Bu başarıda emeği geçen ailelerimize, öğrencilerimize ve kıymetli öğretmenlerimiz ile idarecilerimize canı gönülden teşekkür ederiz.”dedi.

Akçakale Kaymakamı Oltan Bayraktar ise; Akçakale Kaymakamlığı olarak ilçemizde eğitim kalitesini ve başarısını yükseltmek için tüm imkan ve kaynakları seferber ediyoruz.  İlçemizde 59 ortaokulumuzun katılımıyla düzenlenen Bilgi yarışmasında dereceye giren giremeyen tüm okullarımızı, öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

urfa çağdaş akçakale okul yarışma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı