Advert

Haliliye Belediyesi 2 Fabrika İle İstihdama Katkı Sağlıyor

Haliliye Belediyesi tarafından gençlere istihdam olanağı sağlamak amacıyla hayata geçirilen 2 adet fabrika projesinde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Haliliye Belediyesi 2 Fabrika İle İstihdama Katkı Sağlıyor
Haliliye Belediyesi 2 Fabrika İle İstihdama Katkı Sağlıyor  Admin
Advert

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın önem verdiği projeler arasında yer alan ve istihdam olanağı sağlayacak fabrikaların inşaatı sürüyor.

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip kenti Şanlıurfa’da gençlere iş olanağı sunulması amacıyla Haliliye Belediyesi tarafından büyük bir adım atıldı. Şanlıurfa Valiliğinde imzalanan protokollerin ardından ihalesi tamamlanan 2 adet fabrikanın inşaatı hızla yükseliyor. Organize Sanayi Bölgesi Ayakkabıcılar Sitesinde çalışmaları devam eden 2 fabrika, 1500 vatandaşa istihdam olanağı sağlayacak.

Şanlıurfa’ya kazandırılacak fabrikalar ile istihdamın artırılacağını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Hep birlikte Haliliye’mizi, Şanlıurfa’mızı ve Türkiye’mizi kalkındırmaya gayret edeceğiz” dedi. Başkan Canpolat, “Şanlıurfa’mıza kazandıracağımı fabrikalarımız inşaat çalışmaları devam ediyor. İnşaat çalışmalarının tamamlanmasıyla inşallah burada genç kardeşlerimiz iş sahibi olacak, istihdamları sağlanacak. Fabrikalarımız, ayakkabıcılık sektöründe hizmet verecek. Şanlıurfa’mıza, sanayimize ve genç kardeşlerimize istihdama yönelik olarak yaptığımız fabrikalarımız hayırlı ve uğurlu olsun. Emeği geçen Haliliye Belediyemizin tüm personellerini tebrik ediyorum” sözlerini kullandı.

urfa çağdaş şanlıurfa fabrika inşaat personel sanayi bölgesi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı