Advert
Advert

Şanlıurfa SGK Minik Elçilerini Seçti

Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü “Etkin Rehberlik ve Denetim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Teşviki-II” (KİTUP-II) projesi kapsamında ilkokullarda çizgi film gösterileri ile bilgilendirme çalışmaları yaptı.

Şanlıurfa SGK Minik Elçilerini Seçti
Şanlıurfa SGK Minik Elçilerini Seçti Admin
Advert

Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan işbiliği ile Şanlıurfa Eyyübiye, Haliliye, Karaköprü, Akçakale, Harran ve Suruç ilçelerinde bulunan yaklaşık 25 İlkokullarındaki 3. Sınıf öğrencisine proje kapsamında hazırlanan çizgi filmler izletildi.

Sosyal Güvenlik ile ilgili sorulan sorulara doğru cevap vererek başarılı olan 210 öğrenciye Kurum Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı’ nın imzaladığı “Sosyal Güvenlik Elçisi Belgesi” verildi. Sosyal güvenliğin öneminin anlatıldığı çalışmalarda İl Müdürü İsmail ÜNLÜ öğrencilere, “Sizler artık birer Sosyal Güvenlik Elçisi olarak sosyal güvenliğin ve sigortalı çalışmanın önemini büyüklerinize ve çevrenizdekilere anlatacaksınız, bu konuda bize büyük desteğinizin olacağınıza canı gönülden inanıyorum.” diyerek seslendi. Okul yönetimi yapılan bilinçlendirme çalışmaları için İl Müdürü ÜNLÜ’ ye teşekkür etti.

Urfa çağdaş şanlıurfa sgk rehberlik denetim teşvik harran suruç akçakale eyyübiye karaöprü
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı