Advert
Advert

Avrupalı Gençler Sanatder’de

Portekiz, Hollanda, İtalya, Litvanya, İspanya ve Yunanistanlı gençler Erasmus programı kapsamında Türkiyeye gelen gençler SANATDER'de bir araya geldiler.

Avrupalı Gençler Sanatder’de
Avrupalı Gençler Sanatder’de Admin
Advert

Çeşitli Avrupa ülkelerinde yaşayan öğrenci Stk temsilcisi olan bu gençler aynı zamanda her biri kendi alanında bir sanatçı konumundalar.

Erasmus programı, Erasmus öğrenci değişim programı veya Erasmus Projesi, yükseköğretim kurumlarının iş birliğini, öğrenci ve akademisyenlerin kısa süreli olarak bu iş birliği çerçevesinde farklı ülke ve üniversitelerde deneyim kazanmasını teşvik eden Avrupa Birliği projesi Erasmus ile Şanlıurfa'ya gelen araştırmacı gençler öncelikle gezi güzergahında Sanatder'in yani sıra Göbeklitepe, Halilürrahman gölü, Harran harabeleri ve Müzeleri gezdiler.

Şanlıurfa ilçelerini çarşılarını hayranlıkla gezen gençler Büyükşehir Belediyesi Sanat sokağınıda ihmal etmediler.

SANATDER Uluslararası Güzel Sanatlar ve Sanatçıları Derneğinde buluşan gençleri SANATDER başkanı Mustafa DÖRTBUDAK, Genel sekreter M.Haluk ÖZBERBER ve Sanatder üyeleri karşıladı.

SANATDER'in faaliyetleri, projeleri ve hedefleri hakkında sunum yapılan sanatçı gençler Uluslararasi projelerde beraber hareket etmeyi ve etkinliklerde birlikte bulunmayı arzuladıklarını belirttiler.

Sanatder de sergilenen Şanlıurfalı profesyonel ressamların eserlerinden oluşan tabloları hayranlıkla izleyen gençlere yöresel lezzetlerden oluşan ikramlar yapıldı.

Gençler adına grup liderine Sanatderi ziyaretlerinden dolayı kaligrafi sanatıyla yazılı teşekkür plaketi sunuldu.

Yönetim kurulu üyelerinin uğurladığı turizm elçisi gençler SANATDER' den memnun ayrıldılar.

urfa çağdaş şanlıurfa sanatder avrupalı gençler erasmus program tablo yöresel lezzet
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı