Advert
Advert

İnci Taneleri’nden itfaiye’ye ziyaret

Okul öncesi 0 - 6 yaş çocuklar için kişisel eğitim dersleri, boya, matematik, İngilizce ve kültür sanat gezileri ile göz dolduran İNCİ TANELERİ kreş ve gündüz bakımevi’ndeki minikler itfaiye haftası nedeniyle İtfaiye Müdürlüğü’ne giderek itfaiye haftasını kutladılar.

İnci Taneleri’nden itfaiye’ye ziyaret
İnci Taneleri’nden itfaiye’ye ziyaret Admin
Advert

Aziz Budak- Urfa Çağdaş/

Her yıl 25 Eylül-1 Ekim günleri arasından düzenlenen İtfaiye Haftası nedeniyle, Şanlıurfa İtfaiye Müdürlüğü’nün misafirleri İnci Taneleri’nin minik çocukları oldu. Çocuklara itfaiye hakkında yetkililer tarafından bilgiler verildi.

Uzman kadrosu ile çocuklara başta sevgi ve özgüvenin kazandırıldığı kreş işletmecisi Fatma Üçbudak, “İnci Taneleri Kreş Ve Gündüz Bakımevi olarak çocuklar için başta kişisel eğitim derslerimiz, bunun akıbetinde kültür ve sanat gezilerimiz çerçevesinde 25 Eylül – 1 Ekim İtfaiye Haftası nedeniyle çocuklarımızı İtfaiye Müdürlüğü’ne getirerek itfaiye hakkında bilgi edinmelerini sağladık. İtfaiye Müdürlüğü yetkilileri bizleri ağırladıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Amacımız çocuklara sevgi aşılamaktadır.” Dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş inci taneleri bakım kreş gündüzevi çocuk eğitim gezi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı