Advert
Advert

Sırrın’da tiyatro, müzik ve semah gösterisi

Şah Muhammed anma etkinliği, 29 Temmuz 2018 Pazar günü, Sırrın Mahallesi Şah Muhammed türbesi önünde yapılacak. Pilav ikramı sonrası etkinlikte Sırrın ve Kısaslı âşıklar sahne alacak, semah gösterisi ile devam edecek.

Sırrın’da tiyatro, müzik ve semah gösterisi
Sırrın’da tiyatro, müzik ve semah gösterisi Admin
Advert

Fatma Keber-Urfa Çağdaş/

Bu yıl düzenlenen Sırrın Mahallesi “9. Şah Muhammed Anma Etkinlikleri” kapsamında gerçekleştirilen pilav şenliği, Tiyatro gösterisi, âşıkların konseri ve semah ekibini gösterisine Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin yanı sıra üst düzey protokolün katılması bekleniliyor.

Böylesine anlamlı ve güzel organizasyonu düzenlemekten büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Alevi Kültür Dernekleri Şube Başkanı Reşit Burhan, “Kutsal değerlere sahip çıkmak, insanların kaynaşmasını ve birlikteliklerini artırmak için bu tür etkinliğin bu yıl dokuzuncusunu düzenlemekteyiz. İnsanlarımız arasındaki sevgi, kardeşlik ve hoşgörüyü artırmak için düzenlenen bu etkinlik için bütün Şanlıurfalı vatandaşları davet ediyoruz.  Bu etkinliği düzenlememizde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş sırrın mahallesi şah muhammed etkinliği aşıklar semah gösterisi tiyatro gösterisi kardeşlik hoşgörü
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı