Advert
Advert

Takoran vadisi gençlere tanıtılıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gençlere Şanlıurfa'nın doğal güzelliklerini tanıtmaya devam ediyor. Şanlıurfa'nın saklı güzelliklerinden biri olan Siverek Takoran Vadisini Turizme kazandırmak için harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, 100'e yakın öğrenciye yönelik Takoran gezi programı düzenledi.

Takoran vadisi gençlere tanıtılıyor
Takoran vadisi gençlere tanıtılıyor Admin
Advert

Zengin bitki örtüsü, Kanyonları, Şelalesi, Kaya Mezarları ve tarihi yapıları ile bölgenin turizm lokomotifi adayı olan Takoran Vadisini gün yüzüne çıkartmak için tanıtım çalışmasına giden Büyükşehir Belediyesi, mevsim şartlarının el vermesiyle birlikte gezi programları düzenliyor.

Şanlıurfa turizminin cazibe merkezlerinden biri olmaya aday Takoran Vadisi, yapılan girişimlerle gün yüzüne çıkarılıyor. Rehberler eşliğinde gezen öğrenciler Vapurlar ile küçük koyları ve 20 kilometre uzunluğundaki doğal mağarasını,  henüz keşfedilmemiş bakir vadisini, Türkiyenin en büyük 3. asma köprüsünü gezdiler.

Gençlerin Şanlıurfa'nın tarihi ve doğal güzelliklerini tanımaları için başlatılan gezi ziyaretleri Harran, Göbeklitepe, Halfeti'nin ardından Siverek Takoran ile devam ediyor.

Gerçekleştirilen geziden dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Öğrenciler ve onlara eşlik öğretmenleri, bu tür çalışmaların devamını diledi.

urfa çağdaş şanlıurfa siverek takoran vadisi şelale kaya bitki örtüsü mevsim şartları gün yüzü gezi ziyaret halfeti rehber eşliği
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı