Advert
Advert

İhtiyacın varsa al, ihtiyacın yoksa as

Şanlıurfa’da Karaköprü Belediyesi ve Şanlıurfa Yeni Genç Bakış Derneği’nin başlattığı "İhtiyacın Varsa Al, İhtiyacın Yoksa As" yardım kampanyasına hayırseverler yoğun ilgi gösteriyor.

İhtiyacın varsa al, ihtiyacın yoksa as
İhtiyacın varsa al, ihtiyacın yoksa as Admin
Advert

Fatma Keber-Urfa Çağdaş / Karaköprü’de Mustafa Hoca tarafından başlatılan “ihtiyacın varsa al, ihtiyacın yoksa as” kampanyasında vatandaşlar askılara elbise asıyor. Bazı vatandaşlar ise ihtiyaç sahiplerine elbise götürüyor.

İhtiyaç sahiplerine yardım etmeyi amaçladıklarını, bu tür sosyal projelerin devam etmesi temennisinde bulunan ve 3 yıldır bu işi gönüllü olarak yapan kampanya sorumlu Mustafa Hoca, “Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa ve 13 ilçe de köylerden gelen öğretmenler öğrencilerine kıyafet alır. Bizde o okullara kıyafetlerini yüklü olarak göndeririz. Birçok ilçemizde okullarda durumu olmayan köylü öğrencilere yardım ediyoruz.

Daha önce 35 metre yoldaydık, şimdi 2 yıldır buradayız. Halk geliyor, öğretmenler geliyor, ama halen bilmeyenler var. Yavaş yavaş halkımız alışıyor. Buradan İhtiyacı olan kardeşlerimiz alacak ihtiyacı olmayanlar ise asacak. Elimizi vicdanımıza koyalım hepimiz insanız hiç birimiz ayrı değiliz unutmayalım. Bu konuda hepinizin duyarlı olacağına ve destek olacağınıza inanıyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.” Dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa karaköprü belediyesi ihtiyaç ihtiyacın varsa al yoksa as fakir yardım kampanya
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı