Advert
Advert

Viranşehir Kadınlar Merkezine Destek

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Kadın ve Aile Şube Müdürü Sibel Toptan, Viranşehir’e gelerek saha çalışması yaptı.

Viranşehir Kadınlar Merkezine Destek
Viranşehir Kadınlar Merkezine Destek Admin
Advert

Viranşehir Kaymakamlığı’na bağlı Becerikli Kadınlar Merkezleri’ni gezerek incelemelerde bulunan Kadın ve Aile Şube Müdürü Sibel Toptan’a Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir İlçe Koordinatörü Aladdin Milli ve Kaymakamlık Proje Ofisi Sorumlusu Fethi Üncal eşlik etti.

İlk olarak Kışla Mahallesindeki Becerikli Kadınlar Merkezi’ni ziyaret eden Toptan, Kadınlarla yakından ilgilenerek ürünleri inceledi. Birim Sorumlusu Fatma Elçi’den çalışmalar hakkında bilgi alan Toptan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak Viranşehir’li kadınlara destekte bulunmak istediklerini belirtti.

Bu amaçla Viranşehir’e gelerek saha çalışması yaptıklarını dile getiren Toptan, beğendiği ürünleri Şanlıurfa’da pazarlayıp kadınlara katkı sunmaya çalışacaklarını kaydetti.

Kışla Mahallesi Becerikli Kadınlar Merkezi’ni ziyaretinin ardından Toptan ve beraberindekiler Hürriyet Becerikli Kadınlar Merkezi’ne geçti. Burada da kursiyerlerle yakından ilgilenen Toptan, Birim Sorumlusu Leyla Erik’ten çalışmalar hakkında bilgi aldı. Birçok ürünü beğenen Toptan, Viranşehir’li kadınların becerileriyle çok güzel ürünler ortaya çıkardığını söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerde saha çalışması yapıp kadın istihdamının arttırılmasına yönelik projeler ürettiklerini sözlerine ekleyen Toptan,Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Koordinatörü Aladdin Milliın eli Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile dahada güçlenecek ” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Koordinatörü Aladdin Milli, Viranşehir’e Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin Viranşehir’de birçok alanda yatırım yaptığını belirterek şunları kaydetti: ” Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak Viranşehir’e olumlu yansıyacak her kuruma alana dokunmak istiyoruz. Viranşehir’e kadın istihdamını sağlayacak ve kadınların sosyalleşmesinin önünü açacak olan kadın merkezlerini Kadın ve Aile Şube Müdürümüz Sayın Sibel Toptan ile ziyaret ettik. Viranşehirli kadınların ürettiği ürünleri görme imkanı bulduk. Bu birimlerin daha işlevsel hale gelmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak desteklerimiz artarak devam edecektir” dedi.

Yapılan ziyaretler hakkında açıklama yapan Kaymakamlık Proje Ofisi Sorumlusu Fethi Üncal ise, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek Toptan ve beraberindekilere teşekkür etti.

Urfa çağdaş viranşehir Viranşehir Kaymakamlığı Kadın ve Aile Şube Müdürü Sibel Toptan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Leyla Erik Hürriyet Becerikli Kadınlar Merkezi Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Koordinatörü Aladdin Milli
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı