Advert
Advert

Okulun duvarları resimlerle süsleniyor

Şanlıurfa’da Okullar renklensin projesi kapsamında okulun resim öğretmeni Mehmet Yücel ve öğrenciler tarafından Hacı abdurrahman Özdemir okulunun koridorları ve bahçesi yağlıboya resimle boyanıyor.

Okulun duvarları resimlerle süsleniyor
Okulun duvarları resimlerle süsleniyor Admin
Advert

Aziz Budak- Fatma Keber / Şanlıurfa’da okullar renklensin projesi kapsamında Hacı abdurrahman Özdemir okulu resim öğretmeni ve Ressam Mehmet Yücel  örnek bir çalışmaya başladı.

Hacı abdurrahman Özdemir okulu öğretmeni Mehmet Yücel öğrencilerle birlikte okul ile bahçe duvarını yağlıboya resimlerle donatmaya başladı.

Ressam Mehmet Yücel, öğrencilerin okullarını daha çok sevmeleri için böyle bir çalışma yaptıklarını söyledi.

Yücel, “Rengarenk bir görünümüne kavuşan okul öğrencilerin de ilgisini çekiyor. Bu çalışmayı öğrencilerimizle beraber yapıyoruz. Amacımız okulumuzu daha çekici bir hale getirmek.

Bunu da en iyi şekilde yaptığımıza inanıyorum. Öğrencilerin okullarına severek geldiğini görebiliyoruz. Çalışmamız devam edecek." dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa Aziz Budak- Fatma Keber / Şanlıurfa’da okullar renklensin projesi kapsamında Hacı abdurrahman Özdemir okulu resim öğretmeni ve Ressam Mehmet Yücel örnek bir çalışmaya başladı. Hacı abdurrahman Özdemir o
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı