Advert
Advert

Görsel sanatlar sergisi açıldı

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Yılsonu görsel sanatlar sergisi’ açıldı.

Görsel sanatlar sergisi açıldı
Görsel sanatlar sergisi açıldı Admin
Advert

Aziz Budak / Rabia Meydanı’nda açılan yıl sonu görsel sanatlar sergisine il ve ilçelerden çok sayıda okul katıldı. Öğrencilerin yaptıkları görsel sanatları sergiyi gezen vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Açılış öncesi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi folklor ekiplerinin oyunları ilgiyle izlendi.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Acar serginin açılışında yaptığı konuşmada, “Bu sergi büyük anlamlar ifade ediyor. Özellikle çocuklarımız için, onların yaratıcılık hayal güçlerinin gelişmesi anlamında büyük bir öneme sahip. Sanat aslında tabiatı şekillendirmedir. Yıl İçerisinde gerek öğretmenlerimizin, gerek öğrencilerimizin çok muazzam eserleriyle karşılaştık. Şu ana kadar yapılmaması bir eksiklik olan 1. Görsel Sanatlar Şölenimizi düzenlemek istedik. Bu anlamda okullarımızdan çok ciddi katılım olmasına rağmen sınırlı sayıda eserlerimizi sergileme imkânı bulabildik. İnşallah gelecek yıl çok daha geniş bir sergi ile bu şöleni devam ettireceğiz.” Dedi.

Daha sonra serginin açılışına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Kılıç, Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Ercan, Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, öğrenciler ile öğretmenler katıldı.

32 okulun katıldığı serginin 2 gün açık kalacağı belirtildi.

şanlıurfa Görsel sanatlar sergisi açıldı folklor ekibi Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Acar okulların yıl sonu etkinliği yıl sonu görsel sanatlar şöleni
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı