Advert
Advert

Başkan Baydilli Karaköprülü Küçük Ressamı Ağırladı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli çizdiği iklim değişikliği konulu resimle Çevre ve Şehircilik Bakanlığından ödül alan Karaköprü'nün Şeyh Zeliha köyünde oturan 11 yaşındaki Sait Muhacir'i makamında ağırladı.

Başkan Baydilli Karaköprülü Küçük Ressamı Ağırladı
Başkan Baydilli Karaköprülü Küçük Ressamı Ağırladı Admin
Advert

Karaköprü'nün Şeyh Zeliha kırsal mahallesinde çiftçi bir ailenin çocuğu olan ve köydeki tek derslikli Kumrulu ilkokulunda okuyan 11 yaşındaki Sait Muhacir, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın açtığı yarışmada iklim değişiklikleri konusunda çizdiği resimle ikincilik ödülü aldı. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yetenekli ressam adayı Sait Muhacir ve öğretmenlerini makamında ağırladı.

Küçük Sait'in yarışmaya katılması ve resim merakı ile ilgili öğretmeni Atike Pehlivan'dan bilgiler alan Başkan Baydilli, Sait Muhacir'i yarışmada aldığı dereceden dolayı tebrik etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından küresel ısınmaya dikkat çekmek amacıyla açılan yarışmada dikkat çeken güzel bir resim çizen Sait Muhacir'in başarısından gurur duyduklarını ifade eden Başkan Baydilli, başarılı öğrenciyi ağırladıklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, "Şeyh Zeliha kırsal mahallesinde görev yapan hocamız öğrencisi Sait'in resim yeteneğini fark etti ve onu bu yarışmaya yönlendirdi. Kendisiyle birlikte Ankara'ya gidip yarışmadan kazandığı ikincilik ödülünü aldı. Bu özverisinden, öğrencisine ilgisinden dolayı öğretmenimize sonsuz teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel öğrenciler yetiştirecek ve Türkiye'de örnek olacak öğrenciler Şanlıurfa'mızda ve Karaköprü'de yetişecek. Ben Sait Muhacir kardeşimi ve ona yol gösteren öğretmenini tekrar tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Küçük Sait'in öğretmeni Atike Pehlivanoğlu ise Sait'in elde ettiği başarıdan dolayı gurur duyduğunu ifade ederek, maddi imkanları elverişsiz olan ve kırsalda yaşayan bir öğrencisinin bu başarısından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Öğretmen Pehlivanoğlu davetinden dolayı Başkan Baydilli'ye teşekkür etti.

Başkan Baydilli küçük Sait'e başarısından dolayı hediyeler verirken, Sait ve öğretmenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

urfa çağdaş şanlıurfa karaköprü başkan baydilli küçük ressam öğrenci resim
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı