Advert
Advert

Harranlı öğrenciler, CMC’de iş dünyasını tanıdı

Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden CMC, Şanlıurfa lokasyonunda Harran’daki 17 okuldan 31 öğrenciyi ağırladı. Öğrencilerin kendi il ve ilçelerindeki iş imkanlarını tanımaları ve geleceğe dair hayal kurmalarına olanak veren geziye İlçe Milli eğitim Müdürü Mehmet Asultay da destek verdi.

Harranlı öğrenciler, CMC’de iş dünyasını tanıdı
Harranlı öğrenciler, CMC’de iş dünyasını tanıdı Admin
Advert

Harran’da eğitim gören öğrencilerin öğretmenlerinden gelen talep doğrultusunda Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden CMC, Harran İlçe Milli Eğitim Proje Ekibi ve Harran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de desteği ile bir gezi projesi gerçekleştirdi. Proje kapsamında, öğrencilerle iş dünyası ve iş imkanları hakkında bilgiler paylaşıldı.

CMC Şanlıurfa lokasyonuna yapılan proje gezisi kapsamında köy okulları da dahil ilköğretim seviyesindeki 17 okulda 31 öğrenci ve 4 öğretmen ağırlandı. Öğrencilerin katılımıyla çağrı merkezi içerisinde bir tanıtım gezisi yapıldıktan sonra CMC lokasyon yöneticilerinden Sıpgatullah Korkmaz tarafından bir seminer verildi. Seminer esnasında Çağrı Merkezi hakkında temel bilgiler anlatılırken, aynı zamanda “Kendi şehirlerinde iş imkanının bulunduğu, çalışmak için uzaklara gitmeleri gerekmediği, ilerde iş bulma kaygısı hissetmemeleri gerektiği” gibi konulara değinildi. İş hayatında başarılı olmak için eğitimin öneminden bahseden Korkmaz, çağrı merkezinde çalışmak için mutlaka en az lise eğitimini tamamlayıp mezun olmaları gerektiği bilgisini de paylaştı.

Harran İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Asultay da hayata geçirilen proje ile ilgili teşekkürlerini iletmek için CMC ekibini makamında ağırlarken, katkılarından dolayı CMC’yi bir plaket ile ödüllendirdi. CMC yöneticileri de öğrencilere desteklerinin bilgisayar bağışları şeklinde devam edeceğini ve farklı gezi projeleri düzenleneceğini belirtti.

CMC hakkında:

Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden ve 4,2 milyar Euro fon yöneten Mid Europa Partners şirketlerinden biri olan CMC, 4.500 çalışanıyla, dördü İstanbul’da olmak üzere, Malatya ve Şanlıurfa ile birlikte toplam altı ayrı lokasyonda, kendi sektöründe lider 80’in üzerinde iş ortağına, çağrı merkezi, sosyal medya ve bulut bilişim hizmetleri sunuyor. CMC, başta Tele-Satış, Tele-Pazarlama, Müşteri Hizmetleri, Tahsilat Yönetimi, Teknik Destek, Sosyal Medya ve Bulut Bilişim Hizmetleri olmak üzere, müşterilerinin ihtiyaçlarına özel çözümler oluşturuyor.

Çok kanallı bir iletişim merkezi olarak, çağrı merkezi, sosyal medya, web (chat, mobil ve e-posta) kanallarını tek bir platformdan takip edebilen ve bütünleşik olarak yönetebilen CMC, sosyal medya alanındaki başarılarıyla da tüm dünyada dikkat çekiyor. Çağrı merkezi sektörünün uluslararası en prestijli organizasyonu olan Contact Center World tarafından düzenlenen, sektörün en iyilerinin belirlendiği yarışmanın, EMEA Bölgesi finallerinde, “En İyi Sosyal Medya Yönetimi” kategorisinde birincilik ödülünü alan CMC, başarısını bu ödülle de kanıtladı. CMC, uzman sosyal medya müşteri temsilcileri ile 7/24 monitoring ve itibar yönetimi hizmetini Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Arapça başta olmak üzere birçok dilde sunuyor.

harranlı öğrenciler çağrı merkezlerinden CMC şanlıurfa harran çağrı merkezi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı