Advert
Advert

Başkan Çiftçi: Aşure Kardeşliktir

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, aşure etkinliklerine katıldı. Özel Celal Çiftçi Lisesi tarafından Aşure etkinliğinde öğrencilere seslenen Başkan Çiftçi, "Aşure, kültürümüzün en güzel kardeşlik örneklerinden biridir" dedi.

Başkan Çiftçi: Aşure Kardeşliktir
Başkan Çiftçi: Aşure Kardeşliktir Admin
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Özel Celal Çiftçi Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde düzenlenen Aşure etkinliğine katıldı. Şanlıurfa Ticaret Borsası Mehmet Kaya, okul yönetimi ve öğrenci velilerinin de katılım sağladığı etkinlikte lezzet olarak sunulan aşurenin bir kültür olduğunu belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Aşure, kültürümüzde kardeşliktir, dostluktur, zenginliktir, berekettir, bir arada olabilmektir. Aynı tadı ve lezzetti bu kadim topraklarda vermedir. İşte ülkemizde zenginlik budur. Hepimiz kardeşçe bir arada yaşıyoruz. Bu bereketli topraklar üzerinde Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Türkmen'iyle velhasıl 80 milyon insanıyla kardeşçe bir yaşam var" dedi.

Başkan Çiftçi buradan ayrılarak ŞURKAV tarafından düzenlenen aşure programına katıldı. Başkan Çiftçi son olarak ŞURKAV tarafından düzenlenen Şanlıurfa yöresel ev yemekleri Sergisi'ni gezdi.

Urfa Çağdaş Urfa Haberleri Büyükşehir Belediyesi Aşure Etkinliği Özel Celal Çiftçi Lisesi kardeşlik örneği
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı