Advert
Advert

Tercihleriniz, geleceğimiz olacak

Mucizeler Merkezi, TEOG sonuçlarının açıklanması sonrası lise tercih sürecinde, hem gençlere hem ebeveynlere rehberlik yapacak. Bu rehberliğin yol haritası ise “Özgün Yetenek Sistemi”nde saklı.

Tercihleriniz, geleceğimiz olacak
Tercihleriniz, geleceğimiz olacak Admin
Advert

Mucizeler Merkezi, TEOG sonuçlarının açıklanması sonrası zorlu lise tercih sürecinde de hem gençlere hem ebeveynlere rehberlik yapacak. Bu rehberliğin yol haritası ise “Özgün Yetenek Sistemi” olacak. Yetenek Uzmanı ve Mucizeler Merkezi Kurucu Ortağı Meltem Karataş, Mucizeler Merkezi’nin geliştirdiği, Türkiye’de alanında bir ‘ilk’ olan “Özgün Yetenek Sistemi”nin; çocukların ve gençlerin, iş hayatında faal olan yetişkinlerin özgün yeteneklerini belirleyerek, gerçek potansiyellerinden tam verimi alabilmelerini hedeflediğini belirtiyor.

TEOG sınavı yerleştirme sonuçları (YEP) 2017 kapsamında 24 Temmuz 2017 tarihine kadar liselere tercihler alınacak. Ortak sınavlarının tamamını veya bir kısmını kullanan özel okulların kayıt işlemleri de 13 Temmuz 2017 tarihine kadar yapılabilecek. Öğrenciler, yerleştirme işlemlerinde en fazla 25 okulu tercih edebilecek. Yerleştirme sonuçları 11 Ağustos'ta ilan edilecek.

Hedeflerinizi doğru belirlemek elinizde!

“Meslek seçimini şansa değil, yeteneklerine bırak” sloganı ile çocukların, gençlerin ve yetişkinlerin kendilerini doğru tanıması ve doğru kariyer hedeflerini belirleyebilmesini hedeflediklerini ifade eden Meltem Karataş, şu bilgileri paylaşıyor:

“Özel yetenek uygulamaları, bireyin potansiyelini ortaya çıkartan envanterler ve ayrıntılı yetenek analizi ile hayata geçirilen bu sistemde son aşamada Özgün Yetenek Sistemi uzmanı ile birlikte yapılan görüşme sonucunda raporun ortalama 50 sayfalık ayrıntılı analizi raporlanarak bireye teslim ediliyor. Böylece çocuklarda yetenekler belirlendikten sonra en önemli aşama olan ‘eğitimin yetenekler üzerine inşa edilmesi’ süreci gerçekçi bir yol haritasına kavuşuyor. Özgün Yetenek Sistemi’ni oluşturan üç basamak, yani Bireyin Çok Boyutlu Keşfi, Raporlama Süreci ve son olarak Değerlendirme çocuğu tanıma, böylece ebeveyne çocuk gelişimi ve eğitim geleceği adına önemli ve kapsamlı rehber oluşturuyor.”

TEOG sonrası zorlu tercih sürecinden başlayarak bu rehberliğe ulaşmak, gerek sistem gerekse Mucizeler Merkezi hakkında detaylara erişmek için www.mucizelermerkezi.com.tr ve www.yeteginikesfet.com adreslerini ziyaret etmek mümkün.

Urfa Çağdaş TEOG Tercih lise tercih öğrenci yerleştirme yetenek Meltem Karataş meslek seçimi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı