Advert
Advert

Cem Belevi Novada Park’ta sevenleriyle buluşuyor

Şanlıurfa’nın yeni yaşam merkezi Novada Park, 7 Mayıs Pazar günü gerçekleştireceği konser etkinliğinde ünlü sanatçı Cem Belevi’yi sevenleriyle bir araya getiriyor. Cem Belevi, en popüler şarkılarını Novada Park’ta buluşan hayranları için seslendirip onlara keyifli anlar yaşatacak.

Cem Belevi Novada Park’ta sevenleriyle buluşuyor
Cem Belevi Novada Park’ta sevenleriyle buluşuyor Admin
Advert

Şanlıurfa’nın yeni çekim merkezi Novada Park, birbirinden eğlenceli etkinlik ve aktiviteleriyle “eğlencenin en keyifli adresi” olmaya devam ediyor. Türkiye’nin en popüler sanatçılarından biri olan Cem Belevi, 7 Mayıs Pazar günü saat 17.00’de gerçekleşecek konser etkinliği kapsamında Novada Park’ta sevenleriyle buluşuyor. Konserde en beğenilen şarkılarını seslendirecek olan Cem Belevi, hayranlarıyla bir araya gelip Novada Park ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşatacak.

Kim Ne Derse Desin, Sevemez Kimse Seni, Sor ve Alışamıyorum gibi sevilen şarkılarını 7 Mayıs’ta gerçekleşecek konserinde seslendirecek olan sanatçı, Novada Park’ta ziyaretçiler ve Şanlıurfalı hayranlarıyla bir araya gelerek keyifli bir Pazar gününe imza atacak.

Şehrin yeni buluşma noktası olan Novada Park; 11 Nisan Şehir Parkıyla birleşen özel konseptiyle ziyaretçilerini farklı etkinlik ve aktiviteler ile ağırlamaya devam ediyor. 

Urfa Çağdaş Şanlıurfa Novara Park Cem Belevi konser şarkı ziyaretçi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı