Advert
Advert

Hatice Gelener İlkokulu’nda Muhteşem Etkinlik

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi Paşabağı Mahallesinde bulunan Hatice Gelener İlkokulu 1.sınıfların Ortaklaşa olarak düzenlediği Okuma Bayramı çok görkemli geçti.

Hatice Gelener İlkokulu’nda Muhteşem Etkinlik
Hatice Gelener İlkokulu’nda Muhteşem Etkinlik Admin
Advert

Aziz Budak- Urfa Çağdaş

Etkinliğe Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt katıldı. Hatice Gelener İlkokulu olarak Okul müdürü Ahmet Aslan Müdür Yardımcısı Mehmet Demir, Okulun Öğretmenleri, 1.sınıf öğrencileri ve Velilerin de katılımıyla Büyük Bir Okul olduğunu gösterdi.

Etkinlikler çok güzel geçti. Her sınıf kendi etkinliğini çok çalışmış bir şekilde sergiledi. Özellikle farklı şehirlerden farklı meslek gruplarından birer kişinin öğrenciler için çektiği videolar ile Program sonuna doğru Canlı müzik ile öğrenci ve konukları selamlamaları öğrenciler ve veliler tarafından çok beğenildi. İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt etkinliği son derece güzel bulduğunu söyledi ve öğrencilerle beraber fotoğraf çektirdi. Okul Müdürü Ahmet Aslan, son zamanlarda katılım sağladığı etkinlikler arasında en güzellerinden biri olduğunu vurguladı.

Ayrıca Veliler, Tüm sınıfların slayt gösterilerinde ve Müzikal Drama gösterisinde kahkahaya boğuldu.

Program sonunda herkesin emeğine değindiğini ve böyle gösterilerin çocuklarımızın gelişimlerinde ne kadar önemli olduğu herkes tarafından söylendi. Çocuklar kadar Veliler de çok eğlendi. Bol bol fotoğraf çekildi. Program, teşekkür ve iyi dileklerle temenniler ile son buldu.

urfa çağdaş şanlıurfa haliliye paşabağı hatice gelener okulu öğrenci etkinlik okuma bayramı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı