Advert
Advert

Çıralı Mahallesi’ne Çok Amaçlı Salon-VİDEOLU-

Karaköprü Belediyesine bağlı Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Çıralı Mahallesine yaptırılan çok amaçlı salon vatandaşların hizmetine sunuldu. Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı mahalle sakinleri Başkan Baydilli’ye teşekkür etti.

Çıralı Mahallesi’ne Çok Amaçlı Salon-VİDEOLU-
Çıralı Mahallesi’ne Çok Amaçlı Salon-VİDEOLU- Admin
Advert

Her kırsal mahalleye çok amaçlı salon yapma taahhüdünde bulanan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Çıralı kırsal mahallesinde yapımı tamamlanan çok amaçlı salonu törenle vatandaşın hizmetine sundu.

 Düzenlenen açılış törenine Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, Çıralı Mahalle Muhtarı Ali Aslan ve çok sayıda mahalleli katıldı.

 Açılış töreninde konuşan Başkan Metin Baydilli, “Çıralı Kırsal mahallemizde yapımını tamamladığımız çok amaçlı salonumuzu hizmete açtık  Karaköprü Belediyesi olarak söz verdik, başladık ve bugünde açılışını gerçekleştiriyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin. Bundan sonraki süreçte de söz verdiğimiz gibi bütün kırsal mahallelerimizi çok amaçlı salona kavuşturacağız. Bizim ana hedefimiz kırsal mahallemizde ki çocuklarımızın çok amaçlı salonlarımızda ki kütüphanelerde kitap okumalarını sağlamaktır” dedi.

Çıralı Mahalle Muhtarı Ali Aslan ise mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Çok amaçlı salonun açılışı sonrası Başkan Baydilli Çıralı Okulunda eğitim gören öğrencilerle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi, okumaları konusunda öğrencilerden söz aldı.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı