Advert
Advert

Suruç MYO’da 2016-2017 akademik yılı açılışı yapıldı

Harran Üniversitesi Suruç Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Akademik yılı düzenlenen törenle başladı.

Suruç MYO’da 2016-2017 akademik yılı açılışı yapıldı
Suruç MYO’da 2016-2017 akademik yılı açılışı yapıldı Admin
Advert

Suruç Meslek Yüksekokulu konferans salonunda düzenlenen açılış programına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Sarıışık,  Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Gündoğan, Suruç MYO Müdürü Öğretim Görevlisi Mehmet Ali Arslan, Öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Beş programda 320 öğrencileri olduğunu dile getiren Okul müdürü Arslan;  “Suruç Meslek Yüksekokulu 1994 yılında kuruldu. 320 öğrencimizle öğretime devam ediyoruz, Suruç Meslek Yüksekokulunda kız öğrencilerin kalabileceği bir yurt oluşturmak için dönemin Suruç kaymakamı, şimdi ise Denizli valisi olan Ahmet Altıparmak’ın girişimiyle bir kız öğrenci yurdu kuruldu, dışardan gelen kız öğrenciler yurdumuzda kalıyorlar. Suruç’un en kısa zamanda bir fakülteye kavuşturulması gerekir, Suruç Meslek Yüksekokulunda öğretim elemanlarına ihtiyaç bulunmaktadır, bu boşluğun doldurulmasının uygun olacağı kanaatindeyim’’ dedi.

 Öğrencilerin olmadığı taktirde  üniversitenin ayakta kalmasının mümkün olmadığını dile getiren Rektör Yardımcısı  Prof.Dr.Ali Sarıışık; “Harran Üniversitesi olarak öğrenciler bizim velinimetimizdir, biz öğrencilerin her zaman yanındayız ve her türlü sosyal etkinlikte destekçisi olacağız, Üniversite yönetimi olarak sorunların giderilmesi için çaba göstereceğiz. Suruç’un taleplerini yerine getireceğiz, dört yıllık fakülte kurulmasını üst yönetim olarak dikkate alacağız, gereken bir çalışma yapılır, Suruç Meslek Yüksekokulumuzda bölge için gerekli bölümler açılmış, ara eleman yetiştiriyoruz.  Zaten bu bölgemiz gibi ülkemizin de ara elemana ihtiyaç vardır. Bundan sonra açılacak bölümler için her türlü desteği vereceğiz’’ diye konuştu.

Yaklaşık iki saat süren program takdim edilen plaketlerle sona erdi.

urfa çağdaş Şanlıurfa harran üniversitesi suruç suruç MYO eğitim yılı akademik yıl tören
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı