Advert
Advert

Öcalan, Başarı bizim olacak

HDP Karaköprü seçim bürosu açıldı. Karaköprü’nün sallandığı seçim bürosunun açılışında bir konuşma yapan Milletvekili Ömer Öcalan, “Biz bu ülkede barış ve demokrasiyi ön plana çıkarmak işitiyoruz.” Dedi.

Öcalan, Başarı bizim olacak
Öcalan, Başarı bizim olacak Admin
Advert

Metmet Toprak- Urfa Çağdaş/

HDP Karaköprü seçim bürosunun açılışı coşkulu bir şekilde yapıldı. Açılışa HDP Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan, HDP Milletvekilleri Nimetullah Erdoğmuş, Nusrettim Maçin, Bozova belediye eş başkan adayı Mahmut Çakmak, HDP İl ve ilçe örgütleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

HDP Kararköprü seçim bürosunun açılışında bir konuşma yapan HDP Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan, yaptığı konuşmada, “31 Mart’ta yapılacak biz bu seçime biz ölüm kalım meselesi olarak bakmıyoruz, biz bu seçimi beka meselesi olarak ta görmüyoruz. Bu bir seçimdir halkımızda oyunu kullanmalıdır. 17 yıldır iktidardasınız, yıllardır belediyeler elinizde. Halkı kutuplaştırarak, gergin ortamlar yaratarak yıllardır bu şekilde götürüyorsunuz. Şehri betona çevirdiniz. Biz bu ülkenin birliği için güç birliği yapmışız, birileri çıkıp bunu farklı kullanabilir. Biz bu ülkenin geleceği için barış ve demokrasiyi ön plana çıkaracağız. Başarı bizim olacak.” Dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa karaköprü hdp seçim bürosu açılış
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı