Advert
Advert

Haliliyeli yeniden Canpolat'ı istiyor

Yerel seçim sürecinde dikkatler Ak Parti ilçelere çevrildi. Aday adayları arasında yarışın nasıl sonuçlanacağı merakla beklenirken, Haliliye'de hizmetlerinden dolayı Mehmet Canpolat'ın tekrar Ak Parti'den tekrar aday gösterilmesi sürpriz olmayacak. Vatandaşlar, Canpolat'a desteklerini sosyal medya aracılığıyla dillendiriyor.

Haliliyeli yeniden Canpolat'ı istiyor
Haliliyeli yeniden Canpolat'ı istiyor Admin
Advert

Adalet ve Kalkınma Partisi'nde (AK Parti) Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün yeniden aday gösterilmesinden sonra ilçe adaylarının belirlenmesiyle ilgili süreçte son aşamaya geldi.

Aday listelerinin teslim edilmesi için tanınan sürenin dolacağı 20 Şubat'tan önce bu ay sonuna doğru Ak Parti'nin adaylarını belirlemesi bekleniyor.

Şanlıurfa ilçelerinde kimlerin Belediye Başkan adayı gösterileceği merak konusu. Kulislere göre, mevcut Belediye Başkanlarının büyük bir kısmı yeniden aday gösterilecek. İçlerinde en fazla sempati toplayan isimlerin başında Mehmet Canpolat geliyor.  Haliliye'de ikamet eden vatandaşlar, hizmetlerinden dolayı Canpolat'ı yeniden Ak Parti adayı olarak görmek istiyorlar.

 CANPOLAT'IN PROJELERİ:

 İBRAHİM TATLISES KÜLTÜR MERKEZİ

İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi, şehre değer kazandırıldı. Karşıyaka Mahallesinde içerisinde yer alan Göbeklitepe Gastronomi Merkezi, Kütüphane, Evlendirme Daire, Meslek Edindirme Atölyeleri, Gastronomi Eğitim Mutfağı ve Konservatuar Sınıfı yer alan kültür merkezi, 7’den 70’e tüm vatandaşlara hitap ediyor. Gastronomi Merkezi ile yöresel lezzetleri ziyaretçilerle buluşturan Haliliye Belediyesi, Şanlıurfa’nın zengin mutfağını yansıtıyor.

 AHMET YESEVİ SOSYAL YARDIM KOMPLEKSİ

“Gönül Belediyeciliği” anlayışıyla Haliliye’de yükselen projelerden biri olan Ahmet Yesevi Sosyal Yardım Kompleksi ve Kapalı Semt Pazarı, bölgenin ihtiyaçlarına yanıt oldu. İçerisinde Aşevi, Glutensiz Ekmek Fırını, Sosyal Market, İdari Birim, Kapalı Semt Pazarı/Otopark yer alan Ahmet Yesevi Sosyal Yardım Kompleksinin bölgeye hayırlı olmasını dileyen Başkan Mehmet Canpolat, “Biz her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın hizmet noktasında ayağına geldik, hizmeti onların ayaklarının altına serdik. Kompleks projemiz, vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 GÜNLÜK 6 BİN EKMEK ÜRETİLİYOR

Vatandaşlara dokunacak projelerin kısa süre içerisinde hayata geçirildiği Haliliye Belediyesi bünyesinde Ekmek Üretim Tesisi kuruldu. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından 4 bin 197 vatandaşa ulaştırılan Aşevi hizmetinden yararlanan ailelerin ekmek ihtiyacını karşılamak için çalışmaları tamamlayan Haliliye Belediyesi, Ekmek Üretim Tesisi ile günlük 6 bin ekmek üretiyor. Belediye bünyesindeki ustalar tarafından geç saatlerde başlayan ekmek üretimi, sefer taslarına konulan yemekler eşliğinde sabahın ilk ışıklarıyla hanelere dağıtılıyor.

Üreten Belediye anlayışıyla Haliliye’ye kazandırılan eser ve hizmetlerle ihtiyaç sahibi ailelerin yanlarında olduklarını kaydeden Başkan Mehmet Canpolat, Ekmek Üretim Tesisinin vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

 KARŞIYAKA’NIN BEKLEDİĞİ HİZMET HAYATA GEÇİRİLDİ

Karşıyaka Mahallesinde vatandaşların yıllardır beklediği Kapalı Semt Pazarı, Başkan Mehmet Canpolat’ın hayata geçirdiği kompleks projesiyle geliştirilerek hayata geçirildi. Kapalı semt pazarı/ otopark, cami, halı saha ve zabıta müdürlüğünden oluşan proje, bölgedeki birçok ihtiyacın karşılanmasını sağladı.

 SANCAKTAR’IN YILLARDIR BEKLEDİĞİ PROJE

Haliliye Belediyesi tarafından mahallenin ihtiyaçlarına göre inşa edilen ve kısa süre içerisinde hizmete açılan Sancaktar Kompleksi adeta bölgeye nefes aldırdı. Başkan Canpolat’ın seçim vaatlerinden biri olan ve mahallede yapılan tespitlerin ardından bölgenin eksikliklerine göre yükselen projelerden biri olan Sancaktar Kompleksi, içerisinde bulunan Kapalı Semt Pazarı/Otopark, Çok Amaçlı Sosyal Tesis, Zabıta Amirliği, Muhtar Evi ve Park alanı ile hizmete sunuldu. Yıllardır mahallenin ihtiyaç duyduğu ve 5 bin 600 metrekare alan üzerine inşa edilen proje, mahalle sakinlerinden tam not aldı.

urfa çağdaş haliliye başkan canpolat
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı