Advert
Advert

Karakaş’ta Ak Partiden aday adayı -VİDEOLU-

Şanlıurfaspor As Başkanı Reşit Karakaş Ak Parti Haliliye Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu

Karakaş’ta Ak Partiden aday adayı -VİDEOLU-
Karakaş’ta Ak Partiden aday adayı -VİDEOLU- Admin
Advert

Şanlıurfa’nın başarılı işadamlarından Reşit Karakaş, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için Haliliye İlçesi Belediye Başkanlığı için Ak Partiden aday adayı oldu.

İlk, Orta ve Lise eğitimini Şanlıurfa’da tamamlayan başarılı işadamı Reşit Karakaş’ın aday adaylığı Haliliye ilçesinde büyük heyecan yarattı. Vatandaşlar Karakaş’ın aday adaylığını sevinçle karşıladı.

Ak Parti Haliliye Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Reşit Karakaş, aday adaylığı için şu açıklamayı yaptı: “İş hayatım ve eğitim hayatıma aynı zamanda başladım. Sekiz yaşımda sanayide yarı zamanlı çalışmaya başladığımda bile bir hedefim vardı;

“bir gün bende şehrimin gençlerine istihdam sağlayacağım...”

Sanayi alanında çırak olarak başladığım sektörde zamanla kurumsal işletmelerde fabrika müdürü, kalite kontrol müdürü ve genel koordinatörlük görevlerine kadar yükseldim. Şimdi Askon İş İnsanları Derneği’nde teşkilat başkanı olarak görevime devam etmekteyim.

Şükürler olsun ki mesleğime dair tüm hayallerimi gerçekleştirdim ve şu an şahsıma ait fabrikada pek çok gencimizin evine ekmek götürmesine vesile olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum.

İş dünyasında elde ettiğim başarıların yanı sıra sporla da iç içe geçen bir hayatım oldu. Aktif bir şekilde oynadığım futbolla birlikte spor kulüp yöneticiliği görevlerini de başarıyla üstlendim. Spora verdiğim desteklerle gençlerimize sahip çıkmayı misyon edindim.

Halen Şanlıurfaspor Yönetiminde As Başkanlık görevini yürütmekteyim.

Hayatımda azim ve emekle elde ettiğim başarılar sonrasında şimdi de Ak Partimizin çizdiği başarılı hizmet yolunda nadide şehrim Şanlıurfa’ya nasıl faydalı olurum kaygısıyla Haliliye’den aday olma yoluna heyecanla koyuldum…

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı “Türkiye Yüzyılı” kapısından geçtiğimiz bu tarihi süreçte ülkeme, şehrime ve Haliliye’ye layıkıyla hizmet edeceğime inancım sonsuzdur…

urfa çağdaş haliliye belediyesi reşit karakaş aday adayı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı