Advert
Advert

Günün karesi Canpolat ile Beyazgül'den

GAP Havalimanında günün fotoğrafını Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile Zeynel Abidin Beyazgül verdi. Son dakikaya kadar ismi Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ismi geçen Mehmet Canpolat’ın havalimanında Beyazgül ile verdiği sarılma pozu, alkışlanacak hareket olarak yorumlandı.

Günün karesi Canpolat ile Beyazgül'den
Günün karesi Canpolat ile Beyazgül'den Admin
Advert

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak yeniden gösterilen mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül için GAP Havalimanında karşılama töreni düzenlendi. Törene yüzlerce kişi katılırken, ismi Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olarak geçen Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ta, Beyazgül’ü karşılayanlar arasında yerini aldı.

2002 yılından beri mensubu olduğu AK Partinin dava bilinciyle teşkilatın her kademesinde yer alan Mehmet Canpolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e sarılarak aralarına soğukluk koymak isteyenlere en güzel yanıtı verdi. Mehmet Canpolat, AK Parti İl Başkanlığı önündeki programda da Zeynel Abidin Beyazgül’ün yanında durdu.

urfa çağdaş şanlıurfa canpolat beyazgül seçim aday
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı