Advert
Advert

DEM Partisi kongresi yapıldı

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nin (HEDEP) Şanlıurfa kongreye gitti. Tek liste ile gidilen kongrede Eşbaşkanlar Bekir Karakeçili ve Sema Aişeoğlu oldu.

DEM Partisi kongresi yapıldı
DEM Partisi kongresi yapıldı Admin
Advert

Pasaj başkanı ve aynı zamanda dem partili Mehmet Toprak tebrik mesajı yayınladı

"Hukuk ve ahlakdışı tüm baskılara zorbalıklara rağmen, dimdik ayakta durmayı başaran DEM PARTİ bu kongre ile birlikte çok daha güçlü şekilde yürüyüşüne devam edecektir.

"Halkımızın iradesini, aklını, vicdanını ve direniş ruhunu hafife alan herkes bugüne kadar yanıldı, bundan sonra da farklı olmayacaktır.

"Bizim kitabımızda teslim olmak, biat etmek, yenilmek yoktur. Zulüm iktidarını alaşağı edip, demokrasi, barış ve özgürlükleri sağlayıncaya kadar direnmeye devam Edeceğiz.

"Partimizle, halkımızla el ele, yürek yüreğe bu mücadeleyi mutlaka zaferle taçlandıracağız. Bu vesile ile Başta eşbaskanımız olmak üzere tüm yönetim kademelerini kutluyor, yeni seçilen arkadaşlara başarılar diliyorum.

KÜRT HALKI YÜZ YILDIR DİRENİYOR'

Kongrede konuşan DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Dilan Kunt Ayan, "Yılmadık, yıkılmadık zulme karşı dimdik ataktayız. Kürt halkı 100 yıldır direniyor. Biz onlara buradan cevap veriyoruz ve 100 bin yıl da geçse bu direnişi bitiremeyeceksiniz. Kürt halkı vardır var olamaya devam edecektir” dedi.

Kongre Hozan Servan'ın seslendirdiği Kürtçe şarkılar eşliğinde çekilen halaylarla son buldu.

urfa çağdaş şanlıurfa kongre eşbaşkan
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı