Advert
Advert

Cevheri, isim bizim para Antep’e gidiyor

Şanlıurfa’nın Adayı Sabahattin Cevheri, Antep’ten gelen günübirlik turların Şanlıurfa’ya değil Antep’e yaradığını söyledi.

Cevheri, isim bizim para Antep’e gidiyor
Cevheri, isim bizim para Antep’e gidiyor Admin
Advert

Saadet Partisi (SP) Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ŞUTSO) ziyaret etti. Bu ziyarette Şanlıurfa’da her alanda imkan olduğunu ancak bunu işleyecek ve toparlayacak holdinglerin olmadığını söyleyen Cevheri, “Mardin, Ağrı, Siirt, Bitlis’te holding var ama yıl 2019 Urfa’da hala bir holding yok. Bu sayılan iller Urfa’da bir Siverek kadardır” dedi.

Görüntüde biz parayı alan Antep

Şanlıurfa turizmin en az GAP projesi kadar önemli olduğunu söyleyen Cevheri, “Şu anda aldığım bilgilere göre bütün günü birlik turlar Urfa’ya yapılıyor. Antep’ten geliyor, Göbeklitepe, Harran’ı geziyor ve tekrardan oraya dönüyor. Bütün para ve masrafta oraya gidiyor. Biz Urfa olarak sadece görüntü ve isim itibariyle varız. Benim sizden ricam gelin sırt sırta verelim; çocuklarımıza torunlarımıza güzel bir Urfa bırakalım” diye konuştu.

İşsizlik had safhada

Şanlıurfa’da işsizliğin had safhada olduğunu belirten Cevheri, “Şanlıurfa’da yeteri kadar fabrika olsaydı. Kalifiye yani yetişmiş mühendislerimiz ciğercide çalışmak yerine gidip orada çalışırdı. Maalesef 600 bin Suriyeli ile birlikte işsizlik kat ve kat arttı. Şanlıurfa’ya yapılan yatırım Türkiye’de hiçbir ile yapılamadı ama ortada bir şey yok. Urfa’da her şey var ama buna rağmen hiçbir şey yok” şeklinde konuştu.

urfa çağdaş şanlıurfa seçim başkan adayı sebahhatin cevheri
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı