Advert
Advert

Hekimoğlu ve Cevheri Yenişehir Esnafını Ziyaret Etti

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, bugün Saadet Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri ile birlikte Yenişehir semtinde başta Emniyet Caddesi olmak üzere 24 Metre yolu üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Hekimoğlu ve Cevheri Yenişehir Esnafını Ziyaret Etti
Hekimoğlu ve Cevheri Yenişehir Esnafını Ziyaret Etti Admin
Advert

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, bugün Şanlıurfa’nın metropol ilçesi olan Haliliye’nin Yenişehir semtindeki Emniyet Caddesi ve 24 Metre Yolu üzerinde bulunan semtinde yapmış olduğu esnaf ziyaretine Saadet Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri de eşlik ederek yalnız bırakmadı.

İki Başkan Adayı Yenişehir semtinde bulunan esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinleyip, 31 Mart akşamı zafere ulaşacaklarını ifade ederek vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm önerilerini sunduklarını ve vatandaşlarında değişimden yana olduklarını ifade ettiler.

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, bugün Saadet Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri ile birlikte Yenişehir semtinde bulunan esnafları tek tek ziyaret edip onlarla ilgilenerek 31 Mart seçimleri için destek ve dua istedi.

İki Başkan Adayının vatandaşlarla olan samimi görüntüleri ise dikkatlerden kaçmadı. Seçime sayılı günler kala çalışmalarını hızlandıran Başkan Adayı Hekimoğlu 31 Mart tarihine kadar çalışmalarına devam edeceğini, bu minvalde bugün Emniyet Caddesinde bulunan esnaf ve vatandaşlarımızı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sabahattin Cevheri ile birlikte yapmış olduğumuz ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlardan büyük bir teveccüh alıyoruz, insanlar alternatif olarak çıktığımız için bizlere ayrıca teşekkür ederek sevgilerini dile getiriyorlar, inşallah bizlerde onlardan almış olduğumuz bu güç ve kuvvetle 31 Mart akşamı alacağımız zaferle taçlandırarak onlarda daha güzel hizmetlerde bulunma sözünü veriyoruz. İnşallah Rabbim bizlere bu ulvi görevi nasip ederse bizlerde onlara güzel hizmetlerde bulunacağımızı sözünü verdik diyerek sözlerine son verdi.

urfa çağdaş şanlıurfa seçim çalışma başkan adayları esnaf vatandaş
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı