Advert
Advert

Zeynep Müjde Sakar ve AK Aday Kuş’tan İl SKM’ye Ziyaret

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Müjde Sakar ve AK aday Mehmet Kuş’tan İl SKM’ye ziyaret;

Zeynep Müjde Sakar ve AK Aday Kuş’tan İl SKM’ye Ziyaret
Zeynep Müjde Sakar ve AK Aday Kuş’tan İl SKM’ye Ziyaret Admin
Advert

“Emeğimiz boşa gitmiyor”

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı hemşehrimiz Yrd.Doç.Dr. Zeynep Müjde Sakar ile Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş ve İlçe Başkanı Mehmet Moğal, AK Parti Şanlıurfa İl Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) de ziyaret edip, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alıp fikir alışverişinde bulundular.

Eyyübiye ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş ve İlçe Başkanı Mehmet Moğal, AK Parti Şanlıurfa İl SKM’ni ziyaret ederek, SKM çalışanları ile bir süre sohbet edip, fikir alışverişinde bulundu. AK Başkan adayı Kuş, emeklerinin boşa gitmediğini görmenin, yaptıkları çalışmaların ürünlerinin emin ellerde olduğunu görüp, sevindiğini söyledi.

Çalışmaları gözlemleyerek destek olmaya çalışıyor

1982'de Şanlıurfa'da doğmuş, Gaziantep Üniversitesi iktisadi ve idari Bilimler Fakültesi işletme Bölümünü bitirmiş, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi insan Kaynakları Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisansını tamamlamış, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Üniversiteler Komisyonu'nda görev yapmış ve iyi düzeyde İngilizce ve orta düzeyde Almanca bilen Şanlıurfa Milletvekili adaylarından AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Ekonomist ve İnsan Kaynakları Uzmanı Yrd.Doç.Dr. Zeynep Müjde Sakar, memleketi Şanlıurfa’da zaman seçim çalışmalarına katkıda bulunmak için gayret gösterdiğini, çalışmaları gözlemleyerek destek olmaya çalıştığını, Allah’ın izniyle 31 Mart yerel seçimlerinin Şanlıurfa’mızda yine AK Partinin zaferiyle sonuçlanacağını söyledi.

AK Parti zaferle çıkacaktır

AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş, “Bugün yerel seçimler kapsamında çalışmalarımız tam hızıyla devam ediyor. Bugün ilk durağımız İl SKM binamız. Buradaki arkadaşlarla hasbihal ettik, istişarelerde bulunduk yerel seçimler hakkında. Sağ olsunlar, heyecanlılar, ciddi anlamda çalışmalarını gözlemledik. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. İnşaallah, arkadaşların çalışmaları, bizlerin gayreti, vatandaşımızın da himmetleriyle 31 Mart yerel seçimlerinde 13 ilçe ve Büyükşehir Belediye Başkanları olmak üzere inşaallah AK Parti zaferle çıkacaktır. Ben burada Şanlıurfalı hemşehrilerime bize verecekleri destekten dolayı şimdiden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

urfa çağdaş şanlıurfa ak parti il skm eyyübiye aday mehmet kuş
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı