Advert
Advert

Değirmenci, Amacım yaşanılabilir bir Ceylanpınar

Ceylanpınar İlçesi Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusu yapan İhsan Değirmenci, genel merkezin görev vermesi durumunda Ceylanpınar’ı yaşanılabilir bir ilçe yapacağını söyledi.

Değirmenci, Amacım yaşanılabilir bir Ceylanpınar
Değirmenci, Amacım yaşanılabilir bir Ceylanpınar Admin
Advert

Aziz Budak-Urfa Çağdaş/

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesi Belediye başkanlığı için aday adayı olan İhsan Değirmenci yaptığı açıklamada, Ceylanpınar’ın popülasyon mozaik yapısını iyi bilenlerden ve bunun analizini iyi derecede tahlil edebilecek biri olduğunu Ceylanpınar halkının genel itibariyle Türkiye’nin çeşitli illerinden iş için gelip de yerleşen, mozaik bir toplum yapısına sahip olduğunu söyledi.

Değirmenci; Ceylanpınar’da daha önce 21 yıl hizmet ettiğini ve bu hizmet ettiği zamanlarda nüfus mozaik dengesini iyi tuttuğunu ve bu dengeyi iyi gözlemlediğine ve gözlem sonucunda var olan nüfus dokusuna nasıl yaklaşacağını iyi bildiğime kanaat ediyorum diyerek,  geçmişte insanlar bu dengeyi sağlayamadıkları gibi bölgesel farklılıkları seçim propagandası olarak kullanmışlar. Şahsi çıkarlarını ön plana çıkardıklarından dolayı da genelde seçim zamanlarında bölgesel çatışmalara bölge halkını kutuplaştırmalara sebep olmuşlardır.

Tabii ki buna bağlı olarak önce Ceylanpınar halkını sonra da Ceylanpınar Belediyesini kaybetmişlerdir.

İhsan Değirmenci; benim tek hedefim sayın başkanımıza layık bir şekilde Ceylanpınar Belediyesini kazanmak, insanlarımızın devletimize olan güvenini sağlayıp 2023 vizyonuna uygun, yeniden diriliş şuurunu kullanarak yaşanılabilir bir Ceylanpınar oluşturmak. Dedi.

Ceylanpınar’a başkan olacak olan birinin halkın sevgisini kazanmış, Ceylanpınar’ın sorunlarını iyi bilen, yaşayan tüm toplumu kucaklayan, kimseyi ötekileştirmeyen biri olması gerektiğini ifade eden Değirmenci,  sürekli halkın içinde olan biri olarak halkın karşısına projeler sunarak onlarla birebir ilişki kurarak sağlayacağına inandığını söyledi. Konuşmasının devamında, “Ceylanpınar Halkının çoğuyla birebir ilişkim vardır hemen hepsi beni ve ailemi severler ve sayarlar. Ak Parti kurulduğu günden beridir ailece Ak partiyi destekleyip ve bölgede Ak Partiye hizmet etmişizdir ve sonuna kadar da çalışmaya devam edeceğiz. 2014 yerel seçimlerinde Ak Partiden aday adayı oldum ancak kısmet olmadı görev bana tevdi edilmedi, fakat ben yine Belediye Başkan adaylığı verilen kardeşimizle beraber çalıştım ve sonuna kadarda kendisiyle beraberdim. Sayın Başkanımızın dedikleri gibi de bana görev verildiği takdirde “Halka Hizmet Hakka Hizmet ”deyip Sayın Başkanımıza sorunsuz ve yüksek bir oy oranıyla Ceylanpınar’ı teslim etmek istiyorum bunu da başarabileceğime inanıyorum ve bu konuda kendime ve bana inananlara güveniyorum. Bunu yapacak gücüm, becerim, dostum, kadrom, liyakatim, tecrübem ve halk desteğim mevcut ve hazır, siz başkanımızın emirlerini beklemekteyim. Ceylanpınar ilçesi Ak parti belediye başkanlığının aday adayıyım.” Dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa ceylanpınar belediye başkanlığı aday adayı seçim ihsan değirmenci ak parti
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı