Advert
Advert

Gelin birleşelim çağrısı

Mahmut Yazar, Siyasi partilere seslenerek bütün Partiler ortak bir aday çıkartsın, amaç memlekete hizmetse gelin birleşelim çağrısı yaptı.

Gelin birleşelim çağrısı
Gelin birleşelim çağrısı Admin
Advert

Aziz Budak- Urfa Çağdaş/

Şanlıurfa Sivil İnisiyatif Platformu Başkanı Mahmut Yazar, Şanlıurfa Çağdaş Gazetesi’ni ziyaret ederek yerel seçimler nedeniyle bağımsız ortak aday üzerinde çalıştıklarını söyledi.

27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa milletvekili adayı Mahmut Yazar, bağımsız ortak aday için muhalefet partileriyle görüştüğünü partililerin bağımsız ortak aday için olumlu baktığını ancak son kararın parti genel merkezinde olduğunu vurguladı.

Şanlıurfa için bağımsız ortak aday için destek turlarına çıkan Yazar, “Siyasi partilerle görüşmelerimiz oldu, burada parti yöneticileri konuya olumlu baktılar, yöneticiler konuyu genel merkeze ileteceklerini ve genel merkezden gelecek talimat doğrultusunda hareket edeceklerini açıkladılar. Bundan sonra kentte bulunan sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek durumu anlatacağız. Esnaf, çiftçi, vatandaş boğulmuş durumda. Muhalefetin birleşerek tek aday üzerinde uzlaşarak Şanlıurfa’mız nefes alacak. Bir tarafta devletin bütün gücünü kullanan iktidar, bir tarafta ise halk olacak. Bağımsız halkın ortak adayı Şanlıurfa’yı ve toplumu kucaklayacaktır.” Dedi.

Ziyaretlerinden dolayı büyük memnunluk duyduğunu söyleyen Çağdaş Gazetesi Haber Müdürü Aziz Budak ise Şanlıurfa Sivil İnisiyatif Platformu Başkanı Mahmut Yazar ve arkadaşlarına çalışmalarında başarılar diledi.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş siyasi partiler yerel seçimler birleşme hizmet mahmut yazar çağrı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı