Advert
Advert

Hilvanlılar Bişar Tüysüz diyor

Hilvanlı vatandaşlar, HDP Şanlıurfa il yöneticisi ve 14 yıl PM üyeliği yapmış yıllarını partisine adamış Bişar Tüysüz’ü Belediye Başkanlığı için yerel seçimlerde partilerinden aday olarak görmek istiyor.

Hilvanlılar Bişar Tüysüz diyor
Hilvanlılar Bişar Tüysüz diyor Admin
Advert

Aziz Budak- Urfa Çağdaş/

2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi aday adayları yavaş yavaş kendilerini açıklarken, Hilvanlı vatandaşlar, yapaılacak yerel seçimlerde çifçi ve işadamı Bişar Tüysüz’ü aday olarak görmek istiyor.

Hilvanlılar, “İlçemize yakışacak bir belediye başkanı olarak, ilçede yaşayan ve ilçeyi iyi bilen biri olarak Bişar Tüysüz’ü aday olarak görmek isteriz. Tüysüz, ilçemizi bir adım öteye götürecek kişidir. Mart ayında yapılacak yerel seçimlere yaklaşık 5 ay gibi bir zaman var adaylar henüz belli değil ancak, kendini siyasette oldukça gösteren, yeni vizyon projeler üreten farklı bir siyasi isim olmalı ilçemiz artık değişiklik istiyor partiler kimleri gösterecek bilmiyoruz ama bizler Hilvan’a yakışacak ismin Bişar Tüysüz olduğu kanaatindeyiz.” Diyerek Bişar Tüysüz’ün aday gösterilmesini istediler.

urfa çağdaş şanlıurfa hilvan bişar tüysüz yerel seçimler belediye başkanlığı parti aday
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı