Advert
Advert

Milletvekili Sürücü’den hasta yakınlarına ziyaret

HDP Şanlıurfa Milletvekili Ayşe Sürücü, HDP Şanlıurfa İl yönetimi ile beraber Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu

Milletvekili Sürücü’den hasta yakınlarına ziyaret
Milletvekili Sürücü’den hasta yakınlarına ziyaret Admin
Advert

Aziz BUDAK-Urfa Çağdaş/

Şanlıurfa’da bir haftadır esnafın sorunlarını dinleyen HDP Şanlıurfa Milletvekili Ayşe Sürücü, partililerle birlikte Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesinde yatan hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Gerçekleştirdiği hasta ziyaretinde hastalar ile tek tek ilgilenen Milletvekili Sürücü, hasta ve yakınları ile sohbet etti.

Milletvekili Sürücü ziyarette yaptığı açıklamada, "Çalışmalarımızdan fırsat buldukça Şanlıurfa’ya gelip hemşehrilerimizle bir arada olmaya gayret gösteriyoruz. Kent ve ilçe merkezleri ile kırsal mahallelerdeki vatandaş ve esnafımızın yanı sıra hastanelerde tedavi gören hemşehrilerimizi de ziyaret ediyoruz. Hemşehrilerimizin iyi günlerinde de kötü günlerinde de yanındayız. Allah burada yatan hastalara en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin" dedi.
Hastanede yatan hastalar ve hasta yakınları böyle bir ziyaretin kendilerine moral verdiğini ifade ederek, Milletvekili Ayşe Sürücü’ye teşekkür etti.

Milletvekili Ayşe Sürücü, "Hemşehrilerimizin iyi günlerinde de kötü günlerinde de yanındayız. Allah burada yatan hastalara en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin" dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa HDP Milletvekili Ayşe Sürücü hastane hasta hasta yakınları ziyaret
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı