Advert
Advert

Kaymakam FIRAT Bilim ve Sanat Sergisine Katıldı.

Kaymakam Eyüp FIRAT, Fen ve Bilim Teknolojileri Sergisini Düzenlenen Törenle Açtı.

Kaymakam FIRAT Bilim ve Sanat Sergisine Katıldı.
Kaymakam FIRAT Bilim ve Sanat Sergisine Katıldı. Admin
Advert

Akçakale Kaymakamlığı ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Akçakale Fatih Sultan Mehmet ilk ve ortaokul bahçesinde düzenlen Fen ve bilim Teknolojileri sergisine Kaymakam Eyüp FIRAT ve Vatandaşlarında katıldığı bir törenle açıldı.

Akçakale kaymakamı Eyüp FIRAT"ın açılışını yaptığı sergiye, Akçakale Kaymakam Eyüp FIRAT, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil TEKYILDIZ, Akçakle ilçe Emniyet Müdürü Mahmut ÇETİN, İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Müslüm KOYUNCU, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

2015/2016 Eğitim Öğretim yılında Öğrencilerin El işi, Fen ve Bilim Teknolojileri becerileri, Maket, Resim, Hat Sanatı, Ebru Sanatı ve çeşitli buluşlarının sergilendiği stantları gezen Kaymakam FIRAT ve misafirler öğrencilerin el emeği ve göz nuruyla yaptıkları eserlere hayran kaldılar.

Akçakale kaymakamı Eyüp FIRAT yaptığı açıklamada şunları söyledi” Fatih Sultan Mehmet ortaokulundayız çocuklarımızın  hayal dünyalarını bilime olan yatkınlıklarını gördük gerçekten Akçakale adına  Şanlıurfa adına Türkiye adına umut dolu; özelikle bölgenin sorununa el atmışlar. Çocuklar güneş enerjisiyle çalışan paneller yapmışlar hatta bir çocuğumuz güneş enerjili ocak yapmış.  Mülteci sorunu ile ilgili projeler üretmişler. Gençlerimize imkânlar sağlandığında her birinin ayrı birer cevher olduğunu bu sergi bizlere fazlasıyla gösteriyor emeklerinden dolayı başta okul müdürlerimize, milli eğitim müdürümüze, öğretmenlerimize  ve çocuklarımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yarının geleceği çocuklarımızdır.” dedi.

Akçakale Kaymakamlığı ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Akçakale Fatih Sultan Mehmet ilk ve ortaokul Akçakale Kaymakam Eyüp FIRAT İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil TEKYILDIZ Akçakle ilçe Emniyet Müdürü Mahmut ÇETİN İlçe Tarım Gı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı