Advert

Osmanlı Ortaokulu’ndan Bilime katkı

İL Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organizasyonu ile gençlerin bilim ve fen anlamında gelişmesini amaçlayan 'Şanlıurfa 1. Bilim Şenlikleri' Rabia Meydanı'nda başladı.

Osmanlı Ortaokulu’ndan Bilime katkı
Osmanlı Ortaokulu’ndan Bilime katkı Admin
Advert

Urfa Çağdaş / 

Türkiye finallerine kalarak derece alan bir çok buluşun da sergilendiği fuar 7'den 70'e tüm ziyaretçilerini ağırlıyor. Türkiye finallerine kalarak derece alan birçok robot, deney, stem ürünleri, ve önemli çalışmaların sergileniyor.

Geleceğin Aydın, Üretken ve Kendine Güvenen Bireylerini Yetiştirmektir şiarıyla eğitim veren Eyyübiye Osmanlı ortaokulunda da Bilime katkı olsun diye Yaptıkları Teleskopla Uzay çağına bir adım daha yaklaştığımız bildiriyor.

Görüşlerini aldığımız Okul Müdürü İbrahim Halil DOĞAN;  geleceğin emaneti olan gençlere vereceğimiz en güzel hediye, bilimin Öncülerini yetiştirmek olduğunun altını çizdi.

Şanlıurfa’nın tarihçesine baktığımda bir çok medeniyete ve bilim adamına öncülük ettiğini, bizlerde aldığımız bilim bayrağını taşımak için gereken çalışmaları öğrencilerimizle yapıyoruz…

Urfa çağdaş Şanlıurfa urfa Şanlıurfa 1. Bilim Şenlikleri Şanlıurfa İL Milli Eğitim Müdürlüğü Eyyübiye Osmanlı ortaokulu Okul Müdürü İbrahim Halil DOĞAN
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı