Advert
Advert

Mars Gsm Teknik Servis Hizmette Sınır Tanımıyor

Mars Gsm Teknik Servisi, “Artık endişelenmeyin. Cihazınız ve bilgileriniz güvende. Siz de kurumsal bir firmada cihazınızı tamir ettirmenin huzurunu yaşayın. Teknisyenlerimiz tarafından cihazınız kontrol edildikten sonra onayınız ile probleminizi çözerek hızlı bir şekilde size tekrar ulaştırmaktayız.”

Mars Gsm Teknik Servis Hizmette Sınır Tanımıyor
Mars Gsm Teknik Servis Hizmette Sınır Tanımıyor Admin
Advert

Abdullah Yiğit-Gaziantep 

Mars Gsm Teknik Servis Koordinatör Eyüp Öztaş, “Mars Gsm Teknik Servisi Güneydoğu’nun ve Gaziantep'in en büyük Cep Telefonu Teknik Servisi olarak Uzman Kadro, Tecrübe ve Teknolojik alt yapı ile sektörün en önde gelen markalarına teknik servis hizmeti veriyoruz.

Müşterilerimize  Mars Gsm Teknik Servis ile Telefon kullanmanın tüm ayrıcalıklarını yaşayacaksınız..! 

Merkezi Gaziantep İlimizde Bulunan Mars Gsm Teknik Servisi olarak Güneydoğu Bölgesinde hizmetin en iyisi vermek için Uzman Kadromuz ile çalışmalarımız devam ediyor.

Mars Gsm Teknik Servisi olarak Çözüm Ürettiğimiz Markalar: SAMSUNG, İPHONE, ASUS, LG, HTC, SONY, NOKIA, BlackBerry, HUAWEI, GENERAL MOBILE, HONOR, MI, Ünlü Markaların Orijinal Yedek Parça Garantisi, Güçlü Altyapı, Güvenli ve Hızlı Gönderim Avantajı, Online Hizmet, Rakipsiz Teknik Destek, Hızlı Onarım Güvencesi, Uzman ve Deneyimli Ekip, Yüksek Onarım Başarısı ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten onur duyuyoruz.

Yurt içinde ve Yurt Dışında kargo ile müşterilerimize veriyoruz. Bir kargo kadar yakınınızdayız.

Mars Teknik Servis Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Abdullah Uğurel Başkanlığında Genç Dinamik Uzman Kadro ekibiz ile 2021 yılında teknolojinin lideriyiz.

Mars Gsm Teknik Servisi: Hakkında

Günümüzde mobil cihazlar artık vazgeçilmez oldu. Bunların arızalanması insanı üzerken, nerede ve kime tamir ettirileceğinin bilinmemesi de ayrı bir endişe kaynağı olmaktadır.

Artık endişelenmeyin. Cihazınız ve bilgileriniz güvende. Siz de kurumsal bir firmada cihazınızı tamir ettirmenin huzurunu yaşayın. Teknisyenlerimiz tarafından cihazınız kontrol edildikten sonra onayınız ile probleminizi çözerek hızlı bir şekilde size tekrar ulaştırmaktayız.

Mars Gsm Teknik Servis Adres: İncili Pınar Mah. M.Aksoy Bulv. Kepkep İş Merkezi Altı No: 20/B Şehitkâmil / Gaziantep

Gsm: +90 (342) 215 21 21 , +90 (553) 771 46 28 ,+90 (553) 771 46 27, 08502551005,

urfa çağdaş şanlıurfa gaziantep mars gsm teknik servis telefon tamir
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı