Advert

Karaköprü Belediyesi Teknofest'te Yerini Aldı

Karaköprü Belediyesi, İstanbul'da düzenlenen TEKNOFEST 2023'e açtığı stantla katılım gösterirken, stantta yapılan etkinlikler ve Ada robota ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor

Karaköprü Belediyesi Teknofest'te Yerini Aldı
Karaköprü Belediyesi Teknofest'te Yerini Aldı Admin
Advert

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yürütücülüğünde düzenlenen TEKNOFEST 2023, İstanbul Atatürk Havalimanında başladı. Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST'e Karaköprü Belediyesi de katılım göstererek stant açtı.

Karaköprü Belediyesi tarafından açılan stantta çeşitli etkinlikler ve yarışmalarla festival havası ziyaretçilere yaşatılıyor. Kahoot bilgi yarışması,  robotlar ile balon patlatma etkinliği, ahşap maket uçakların kurulumu gibi etkinliklere ziyaretçiler yoğun ilgi gösterirken, yarışmalar sonucunda kazananlara çeşitli hediyeler dağıtılıyor. Karaköprü Belediyesinin sosyal robotu Ada ise festivalde dansları ve konuşmalarıyla özellikle çocukların ilgi odağı haline geldi.

Standı ziyaret eden vatandaşlara Karaköprü hakkında kısa bir tanıtım da yapılırken, özellikle ilçeye kazandırılan Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezi ile ilgili bilgilendirme yapılıyor.

27 Nisan- 1 Mayıs tarihleri arasında faaliyet gösterecek olan TEKNOFEST 2023, İstanbul Atatürk Havalimanında ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

urfa çağdaş karaköprü teknofest robot ziyaretçi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı