1-Müzik kariyerinizden biraz bahseder misiniz?
1- İlkokul yıllarından beri müziğe hep aşina bir ailenin içerisinde büyüdüm ortaokul yıllarında babamın bana aldığı gitar ile başlayan serüvenim devamında TRT Ankara Radyosu çok sesli çocuk korosu sonrasında kültür bakanlığı Tasavvufi Türk Musikisi gençlik korosu daha sonrasında Devlet Türk musikisi konservatuvarı ile başka bir boyut kazandı, Konservatuarda klasik kemençe, ud , Piano. Vurmalı çalgılar ve şan eğitimi alarak mezun oldum…. Üniversite yıllarımda Avrupa’da ve Türkiye’de bir çok akademik yarışmada birincilikler kazandım , Öğrencilik yıllarımda aileme yük olmamak adına o dönem sahne deneyimlerim başladı. Bana Yurtiçi ve yurtdışında bir çok sahne kapısını açtı ve böylelikle Profesyonel sahne hayatına başlamış oldum. 2018 yılında Kültür elçisi olarak İsrail’de ülkemin müzik kültürünü tanıtmak İçin klasik Türk musikisi konseri verdim ve yanısıra İbranice Şarkılar söyledim. ilk single’m olan oyalama beni'yi Dmc Etiketi ile dinleyicilerimle buluşturdum, 2018 dünya kick box şampiyonası’nda konser verdim , 2019 yılında bir sonraki teklim olan yarım adam isimli şarkımı Dmc etiketi ile müzikseverlerle buluşturdum, ardından 3. Teklim hop isimli şarkımı çıkarttım , şimdi ise yeni heyecanım Teslim ile sizlerleyim…. Teslim Tygerteams ve Avrupa müzik İşbirliği ile Fatih Türker’in yönetiminde Sözleri Murat Güneşin aranjesi Deeprise, Müzik yönetmeni Semih Gönder'in olduğu yeni gözbebeğimiz….
2-Son çalışmanızdan biraz bahsedebilir misiniz?
Teslim beni çok heyecanlandırıyor çok içime sinen ve üzerine uzun çalıştığımız , Sözlerinin beni her dinlediğimde duygulandırdığı ritmi ile beni alıp götüren bir eser umarım dinleyiciler de benimle aynı şeyi hissederler ,
3-En büyük hayaliniz nedir ve hayallerinizi gerçekleştirebildiniz mi?
Uzun vadede çok büyük hayaller kursam da kısa vadede bir oğlak burcu olarak gerçekleştirebileceğim realist hayaller kurarım En büyük hayalim Harbiye gibi büyük bir platformda binlerce kişiyle şarkılarımı bir ağızdan söylemek , Bir diğer hayalimizde Yurtiçi ve yurtdışında konserler vererek sevenlerimle buluşmaktı radyo ve televizyonlarda şarkım çıktığında yaşayacağım heyecandan bunların hepsine ulaştım sıra büyük hedefim Harbiyede….
4-Müzikle tanışmanız nasıl oldu? Kariyerinizin dönüm noktası nedir?
Cevabı 1 içinde ,
5-Sizce sanatçılar son zamanlarda albüm çıkarmaya neden olumsuz bakıyorlar?
Sosyal medyanın hayatımıza girmesiyle insanların digital mecralardan ürünlere hızlı ve zahmetsiz ulaşması ile alım gücünün azalmasıyla bu hale dönüştüğüne inanıyorum. ,
6-Siz albüm mü yoksa single mı çıkarmayı tercih edersiniz?
Uzun süreler bekleyip bir albüm toparlayarak Bir ürün ortaya çıkarmanın aldığı vakit dinleyicileri sabırsızlandırıyor bu yüzden tekli çalışmalar popülerliği taze tutmak adına bncede mantıklı….
7-Kendinize rakip olarak gördüğünüz bir sanatçı var mı?
Kimseyi rakip olarak görmüyorum , herkesin şahsına münhasır olduğuna inananlardanım
8-Sahne hayatınız için vazgeçmek zorunda olduğunuz şeyler oldu mu?
Öncelikle aile Özlem’i İle başlayabilirim, Konservatuar okumak için yerleştiğim İzmir’de 16 yıl kadar Ailemden ve sevdiklerimden uzak kaldım , Yıllarca gittiğim o turnelerde sağlıklı derin bir gece uykusuna hasret kaldım müziğe olan aşkım yüzünden özel hayatımdan hep ödün verdim ,
9-Hiç maddi zorluk yaşadınız mı? Müzik kariyerinizi nasıl etkiledi?
Elbetteki herkes gibi bende yaşadım , yıllarca kendi birikimlerimle bir şeyler yapmaya çalıştım biliyorsunuz bu işlerin maliyeti çok büyük özellikle pandemi dönemi hepimizi derinden etkiledi , tek geçim kaynağı müzik olan her meslektaşım gibi bu dönem piskolojimi bozacak kadar uyu büyük zorluklar yaşadım.
10-Bazı sanatçıların lüks tutkunu olduğunu biliyoruz. Sizin de var mı lüks tutkunuz?
Lüxü herkes sever ???? elbetteki benimde böyle tutkularım var , özellikle çanta ayakkabı ve parfüm vazgeçilmez tutkularım… fakat yeni atlattığımız pandemi dönemi bu tutkularımın tutku olmaması gerektıgını bana öğretti.