Advert
Advert

Şanlıurfaspor-1 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-0

Şanlıurfa– PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Özsoylu, ise iki penaltıyı kaçırmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Şanlıurfaspor-1 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-0
Şanlıurfaspor-1 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-0 Admin
Advert

Stat: GAP Arena 

Hakemler: Serkan Tokat, Oğuz Terzi, Soner Maraş 
Şanlıurfaspor: Emrah Tuncel, Hikmet Balioğlu, Şaban Özel, Lualua (Dk. 89 Ramazan Sal), Ahmet Aras, Erhan Kartal, Kubilay Sönmez, Lokman Gör, Askar, Van Haaren, Mertcan Çam, (Dk. 90 Oğuzhan Kayar)

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Stackhowiak, Fuchs, Raspopovic, Erkam Reşmen, Ufuk Budak, İshak Çakmak, Wadji (Dk. 84 İskender Alın), Litsingi (Dk. 68 Murat Yıldırım), Gökhan Sazdağı, Yasin Ozan (Dk. 68 Kojic), Erdal Güneş

Gol: Dk. 65 Ahmet Aras (Şanlıurfaspor)

Sarı kartlar: Dk. 45 Lokman Gör, Dk. 65 Ahmet Aras, Dk. 79 Şaban Özel (Şanlıurfaspor), Dk. 62 İshak Çakmak, Dk. 70 Wadji (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor) 

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu, “Biz bir aileyiz. Bu gün sahada görünen 45 dakika biçim açımızdan iyi olmayan bir dönemdi. İkinci yarı iyi oynandı ve emeğimizin karşılığını aldık. İki takımında futbolcularını tebrik ediyorum. Sonucunda kazanan bizim taraf oldu. Taraftar, şehir, oyuncu ve teknik ekibin bir aile olduğunu gösterdik. Bu günleri hatırlayıp bundan sonrada başarının nasıl geleceğini göreceğiz” dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Özsoylu, “Şans Gaziantep Büyükşehir Belediyespordan yana değildi. Kötü oynamadık. Bundan sonraki maçlara bakacağız. Gol olması gereken iki penaltıyı kaçırdık. Sadece bir maç kaybettik. Bundan sonra daha iyi oynayıp yolumuza bakacağız” dedi.

 

 

şanlıurfaspor gaziantep büyükşehir belediyespor gap arena
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı