Advert
Advert

Viranşehir Belediyespor Galibiyete Odaklandı

Bölgesel Amatör Ligi’nde fırtına gibi esen Viranşehir Belediyespor, Pazar günü sahasında karşılaşacağı Aktoprak Belediyespor maçından da 3 puanla ayrılarak liderliğini sürdürmek istiyor.

Viranşehir Belediyespor Galibiyete Odaklandı
Viranşehir Belediyespor Galibiyete Odaklandı Admin
Advert

Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Viranşehir Belediyespor, yoluna emin adımlarla ilerliyor. Ligde oynadığı 8 maçın 7’sinden galip ayrılarak 18 puanla liderlik koltuğunda oturan Viranşehir Belediyespor, ligin 8’inci haftasında ise sahasında Aktoprak Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma, 3 Aralık Pazar günü saat 14.00’te Viranşehir eski İlçe Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşmayı Malatya Bölgesi hakemlerinden Kemal Dizdar yönetecek. Dizdar’ın yardımcılıklarını da Abdullah Özcan ve Melih Eser yapacak. Karşılaşmada 4. Hakem olarak ise Numan Toprak görev alacak.

VİRANŞEHİR SIKI HAZIRLANIYOR

Ligde başarılı sonuçlar alarak dikkatleri üzerine çeken Viranşehir Belediyespor, sahasında oynayacağı Aktoprak Belediyespor maçına da galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Teknik Direktör Bülent Güllü yönetiminde taktiksel çalışmalar yaparak zorlu maça hazırlanan Viranşehir Belediyespor’da, morallerin yerinde olduğu görüldü.

Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, ligde başarılı sonuçlar alarak zirvede olmalarından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, başarılarından dolayı teknik heyet ile futbolcuları kutladı.

Kalan maçlardan da istedikleri sonuçları alarak sezonu şampiyon tamamlayıp, Viranşehir Belediyespor’un 3. Lig hasretine son vermeyi hedeflediklerini vurgulayan Başkan Çelik, Aktoprak Belediyespor maçından da 3 puanla ayrılmak istediklerini dile getirdi.

Taraftarlara da çağrıda bulunan Çelik, Pazar günü oynayacakları Aktoprak Belediyespor maçında tüm sporseverleri takımlarına destek vermeye davet etti.

urfa çağdaş viranşehir belediyespor bölgesel amatör bal liği
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı