Advert
Advert

İlk yarıyı namağlup bitirmek istiyoruz

Karaköprü Belediyespor sezonun 14. Haftasında Osmaniyespor ile karşılaştı. Maçı değerlendirmesini yapan Karaköprü Belediyespor Teknik Direktör Besim Durmuş, "Namağlup olarak yolumuza devam ediyoruz." dedi.

İlk yarıyı namağlup bitirmek istiyoruz
İlk yarıyı namağlup bitirmek istiyoruz Admin
Advert

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2023-2024 sezonunda 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden kırmızı siyahlı ekip Ligin 14. haftasında deplasmanda Osmaniyespor’u 2-1 yenerek 3 puanın alarak namağlup yoluna devam etti.

Karşılaşmayı değerlendiren Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, kazanan davranışı sergilediklerini dile getirdi.

Oynadıkları maçları namağlup devam ettiren Besim Durmuş ve yönetimi, Sezonun ilk yarısını namağlup bitirmek istiyorlar. Pazartesi Günü MKA Ankaragücü- Çaykur Rizespor maçında yaşanan olayda üzüldüğünü dilere getirerek, Hakem camiasına ve Hakem Umut Meler’e Geçmiş olsun dileklerini iletti.

Durmuş, Şu ifadelere yer verdi; “Hafta sonu deplasmanda oynadığımız Osmaniye maçı bizim için çok önemliydi. O maçtanda kazanarak döndük. Namağlup olarak yolumuza devam ediyoruz. Oyun için davranışlarımız gayet olumlu ve 1-0 öne geçtik sonra 1-1’i yakaladı rakip ama oyunu bırakmadık, son dakikalarda duran toptan bir gol daha bulduk. Oyun içi davranışlarımız gayet iyi maçın başıda olsa sonuda olsa kazanan davranışı sergiliyoruz. Buda oyunun sonuna kadar tutmamıza neden oluyor. Kazandık döndük.  Taraftarımızda bizimle beraberdi. Onlara da teşekkür ediyoruz.

“MELER’E GEÇMİŞ OLSUN”

Pazartesi günü Ankara’da oynan Ankaragücü – Rizespor maçında da hiç Fair Play uymayan yani futbolun içinde yeşil sahalarda herkesin daha çok coşku ile bir birine sarılıp kardeşliğin temsil edildiği sevginin hoş görünün olduğu yerde böyle bir olay ile karşılaştık. Bu bizim için Türk Futbolu için herkesin canını acıttı. Bunların sahalardan uzak olması hatta hiç olmamasını diliyoruz. Hakem camiasına hocamıza geçmiş olsun diliyoruz.

Onunda kamuoyuna yansıyan yüzüyle maçlarımız 3 gün geriye gitti. Oynanacaktı oynanmayacaktı. Odak noktamızdan dikkatimizden uzaklaştık. Ama bugün yarın çalışıp Cumartesi günü izin verip Pazar, Pazartesi tekrar çalışarak hazırlıklarımızı tamamlamak istiyoruz. Şunu da belirtmek istiyorum.

“SON MAÇ ÇARŞAMBA GÜNÜ”

Oynanacak son maçımızı Sivas Dört Eylül maçı 20 Aralık Çarşamba günü saat 14.00’da taraftarlarımızı bekliyoruz. Onlar bizim için çok itici güç yani iç sahada 12. Adamımız onlarla beraber yürüyoruz. İnşallah hem kazanacağız. Hem ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyoruz. Bütün herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bundan sonrası hayırlısı olur inşallah” Dedi.

urfa çağdaş karaköprü belediyespor lider namağlup
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı