Advert
Advert

Viranşehir Belediyespor Koltuğunu Sağlamlaştırdı

Viranşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı güçlü rakibi Reyhanlıspor’u 1-0 yenerek liderliğini sürdürdü.

Viranşehir Belediyespor Koltuğunu Sağlamlaştırdı
Viranşehir Belediyespor Koltuğunu Sağlamlaştırdı Admin
Advert

Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Viranşehir Belediyespor, ligin 9’uncu haftasında deplasmanda Rehanlıspor ile karşı karşıya geldi. Ligde yoluna emin adımlarla yürüyen Lider Viranşehir Belediyespor, Hatay ekibi Reyhanlıspor maçına da galibiyet parolasıyla çıktı. Maçın ilk yarısında aradığı golü bulamayan Viranşehir Belediyespor, soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

İkinci yarıda etkili oyun sergileyen Viranşehir’de, 62’nci dakikada Burak Tolun direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Sahada 1 kişi eksik olmasına rağmen iyi futbol ortaya koyan Viranşehir, 78’inci dakikada Mahsuni Boztepe’nin golüyle 1-0 öne geçti. Maçta başka gol çıkmayınca Viranşehir Belediyespor, zorlu deplasmandan 3 puanla döndü.

Bu galibiyetle puanını 24’e yükselten lider Viranşehir Belediyespor, en yakın takipçisi Siverek Belediyespor ile arasındaki puan farkını 5’e yükseltti. Viranşehir Belediyespor, önümüzdeki hafta ise sahasında Karaziyaretspor ile karşı karşıya gelecek.

Viranşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Güllü, zorlu bir deplasmandan 3 puanla döndükleri için mutlu olduklarını belirterek, futbolcularını kutladı.

Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik de, Reyhanlıspor maçının zorlu geçtiğini, sahadan galibiyetle ayrıldıkları için sevinçli olduklarını söyledi. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini vurgulayan Başkan Çelik, “Ligin sonunda inşallah şampiyon olacağız ve bu kupayı da her zaman yanımızda olan Viransehir Belediye Başkanımız Sayın Salih Ekinci ile birlikte kaldıracağız” dedi.

urfa çağdaş viranşehirspor lider reyhanlıspor galibiyet
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı