Advert
Advert

Şanlıurfalı Masterler turnuvaya hazırlanıyor

7.Uluslararası en iyi masterler şampiyonluk kupası turnuvası 05-08 Mayıs 2024’te Antalya’da Swandor hotels & resort topkapı palace’da başlayacak.

Şanlıurfalı Masterler turnuvaya hazırlanıyor
Şanlıurfalı Masterler turnuvaya hazırlanıyor Admin
Advert

Mayıs ayında yapılacak turnuva ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Mehmet Polat, “Turnuvanın müdavimi, turnuvaya yedinci defa katılacak  takımlarımızdan "Şanlıurfa 63 Masterler (Karaboğalar)” a başarılar diliyoruz.

Swandor Hotels & Resort Topkapı Palace’da 05-08 Mayıs 2024 tarihlerinde Eco Tour olarak Fanatic Tour işbirliğiyle düzenleyeceğimiz 7th. İnternatıonal Best Of Masters Championship  Cup Tournament - 7.Uluslararası En İyi Masterler Şampiyonluk Kupası Turnuvamızda buluşuyoruz.

Bundan önceki 6 turnuvamıza kadim Kentimiz Şanlıurfa'dan katılarak bizleri onurlandıran ve turnuvamızın Elit takımlarından olan ŞANLIURFA 63 MASTERLER Turnuvaya Yedinci defa 40 yaş üstü kategorisinde katılacak. İlk Altı turnuvamızın Elit takımlarından ŞANLIURFA 63 MASTERLER'e Ailemize tekrardan hoş geldiniz diyoruz.” Dedi.

TEŞEKKÜRLER MEHMET POLAT BAŞKAN

Şanlıurfa ilinin tek Elit Master takımı olan ŞANLIURFA 63 MASTERLER (Karaboğalar), turnuvaya yedinci kez katılarak renk katacaklardır.

Başta Mehmet Polat Başkanımız, Teknik Direktörleri Ahmet Türkmen ve ekibine bizleri tercih ettikleri için müteşekkiriz ve sizleri özlemle bekliyoruz.

urfa çağdaş şanlıurfa masterler turnuva
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı