Advert
Advert

Akçakale’nin büyük başarısı-VİDEOLU-

Şanlıurfa Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından İl genelinde düzenlenen Voleybol Turnuvasında 23 takım arasında Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Takımı ikinci oldu. Düzenlenen büyük Turnuvaya Akçakale Belediyesinin de desteği büyük oldu.

Akçakale’nin büyük başarısı-VİDEOLU-
Akçakale’nin büyük başarısı-VİDEOLU- Admin
Advert

Urfa Çağdaş / Şanlıurfa GAP Arena Spor Salonunda düzenlenen turnuvaya katılan Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımı 2. Olurken, Siverek Milli Eğitim  Müdürlüğü takımı 1.,Harran üniversitesi Takımı 3 oldu.

Turnuva öncesi Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ı Makamında ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve takım oyuncuları başkan Ayhan’dan destek istediler. Akçakale Belediye Başkanı Ayhan ise takıma maddi manevi her türlü desteğin verileceğini söyleyerek; dün oynan turnuvada Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımını desteklemek için salonda yerini aldı.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Belediye Başkan Yardımcı Ali İhsan Çayan, ilçe milli eğitim müdürü Halil Tekyıldız, Gençlik Hizmetleri il müdürlüğü yetkilileriyle birlikte maçı izledi.  Turnuvada oldukça heyecanlı olduğu gözden kaçamayan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımının aldığı her sayıda alkış çalarak takıma tempo tuttu.

Düzenlenen müsabakalar sonrası il genelinde 2. Olan Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Takımına kupa ve madalyalarını takdim eden Başkan Ayhan; öğretmenleri bir bir tebrik ederek aynı başarıyı Akçakale’mizin eğitiminde de bekliyorum dedi.

Turnuva sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Takımına özel bir konuk evinde sıra gecesi düzenleyen Akçakale Belediyesi takımın mutluluğuna ortak oldu.

Turnuva sonunda açıklamalarda bulunan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan: “İlk defa ilçemiz böyle bir turnuvada ilk kez yerini aldı. Alınan başarıdan dolayı tüm takımı kutluyorum. Turnuva öncesinden takım halinde bizleri ziyaret eden takım ve ilçe milli eğitim yetkilileri destek olmamızı istemişlerdi. Bizlerde onlardan gelen bu teklifi geri, çevirmedik. Ulaşımlarını biz sağladık, aldıkları bu başarılı sonuç sonrası kendilerine sıra gecesi sözümüz vardı. Bunu da yerine getirdik. Aynı zamanda salona gelerek kendilerine destek olduk. Alınan bu sonuç hepimizi mutlu etti. Belediye olarak bu tür spor müsabakalarının hep destekçisi olduk. Ben tekrar takımı kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Öğretmenlerimizin aynı başarıyı Akçakale’mizin eğitimi içinde elde edeceklerine inancım tamdır. Bir kez daha emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Sıra gecesi ekinin bir birinden güzel türküleriyle eğlenen takım oyuncuları ve eşleri söylenen türkülere de eşlik etti. 

Akçakale İlçe Milli Eğitim Voleybol takım koçu ve Akbilek ilk ve ortaokulu müdürü Mustafa Şinasi Erel yaptığı açıklamada: “Final maçı öncesi Belediye Başkanımız Sayın Abdülhakim Ayhan’ı ziyaret ettik. Bizlere destek olmasını istemiştik. Sağ olsunlar maddi manevi desteklerini esirgemediler. Aynı zamanda salona gelerek takımıza destek verdiler. Akçakale milli eğitim voleybol takımı olarak Şanlıurfa gençlik spor il müdürlüğümüzün hazırlamış olduğu turnuvaya sayın milli eğitim müdürümüzün ve belediye başkanımızın destekleriyle katıldık. Bu katılım şu an Akçakale'de bir ilk takım arkadaşlarım öğretmenlerim Takımdaşlık birlik beraberlik örneği göstererek bizden sonra gelecek öğretmenlere bir örnek olma amacı güderek Şanlıurfa’da ikinciliği elde ettik. Final maçında şansızlık ve tecrübesizlik nedeniyle kaybettik. Bundan sonra Akçakale de bulunan öğretmenlerimize bir örnek bir ışık olma adına bu ikincilik kupasını bir başarı olarak kabul ediyoruz. Emeği geçen milli eğitim müdürüm kaymakamım, belediye başkanıma ve terlerini döken manevi evlatlarım öğretmenlerime teşekkür ederim.” Dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa akçakale gap arena spor salonu takım oyuncuları eğlence abdulhakim ayhan belediye başkanı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı