Advert
Advert

Yıldız ve Beyazgül Ak Başkanların Mazbata ve Devir Teslim Törenlerine Katıldı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Haliliye, Akçakale, Karaköprü, Birecik, Halfeti ve Bozova İlçelerinde 31 Mart yerel seçimlerinde görevleri tevdi edilen Belediye Başkanlarının mazbata ve devir teslim törenlerine katıldı.

Yıldız ve Beyazgül Ak Başkanların Mazbata ve Devir Teslim Törenlerine Katıldı
Yıldız ve Beyazgül Ak Başkanların Mazbata ve Devir Teslim Törenlerine Katıldı Admin
Advert

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız İlçelerde düzenlenen törende şu ifadelere yer verdi, “Allah’a ne kadar şükretsek azdır.  Şanlıurfa’mız tarih yazdı, destan yazdı. Halkımız 13 İlçemizin 12’sinde AK Belediyeler, AK Başkanlarla durmak yok hizmete devam dedi. Bunun üzerine Büyükşehir Belediye Başkanımız önceki dönem İl Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül’ü de Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçerek tarihi bir rekora imza attı. Hepimize hayırlı olsun. AK Parti iktidara geldiği 2002’den bu yana gerek merkezi hükümetlerde gerek mahalli idarelerde olsun her zaman önceliğini halktan yana kullanmış halkın isteğini esas almış hizmeti her zaman insan odaklı yapmıştır. Değişim dönüşümü hep beraber yaşadık. Partimizin olduğu yerde hizmet vardır, birlik vardır, beraberlik vardır. Onlar hep konuşurlar bugüne kadar hep konuştukları gibi hizmet namına verebilecekleri hiçbir şeyleri olmadı. AK kadrolar görevleri süresi boyunca iktidarımızın da desteği ile bulundukları ilçelerde, illerde büyük projelere imza attılar. Allah’ın izniyle bu dönemde Büyükşehir Belediye Başkanımızın öncülüğünde 12 İlçe başkanımızla birlikte hem ilçelerde hem de ilimizde büyük değişim, dönüşümler yaşayacağız. Bugüne kadar AK kadrolarda görev yapmış başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu bayrağı yeni başkanlarımız devralarak üstün hizmetlerle görev yaptıkları şehirleri Daha da güzel bir hale getirecekler. Vatandaşlarımız oylarını verirken durmak yok hizmete devam dediler bizde tevazu, samimiyet ve gayret ile 5 yıl boyunca hizmete devam edip sizlerin yüzlerini ak edeceğiz Allah’ın izniyle. Rabbim yar ve yardımcımız olsun bizleri mahcup etmesin” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ” Seçimlere girerken biz şuna inandık. Geçmişten beri tarih hiçbir zaman değişmedi. Gönüller fetholmasa şehirler fetholmaz. Biz gönüllere girmeye çalıştık. Zaten sloganımız da sizinde bildiği gibi tevazu, samimiyet ve gayret. Koca koca binalar yapabiliriz, büyük hizmetler yaparız ama gönülleri yapamazsak hiçbir önemi kalmaz. Gönüller yıkmaya değil gönüller yapmaya geldik. Taş binaları yapıp gönül yıksak ne yazar. İşte bu sebeple bizim en büyük projemiz 2 milyon insanın kardeşliği dedik. Artık bundan sonra önümüze bakacağız iki milyonun kardeşçe, gönül gönüle, dostça, sevgiyle yaşadığı bu şehri bir umut şehri haline getireceğiz. Çocuklarımızın, geleceğimizin umudu olacağız. İnsanımızı mutlu ettiğimiz zaman bizlerde mutlu olacağız. İlçelerimizle el ele vereceğiz hiç bir ayrım yapmadan hangi ilçemizin hangi ihtiyacı varsa onu yerine getireceğiz ve inşallah göç veren değil göç alan bir şehir konumuna geleceğiz. İnşallah tüm ilçelerimizle birlikte değişimi, modern şehirleşmeyi birlikte yaşayacağız. Bunun karşılığında yüzünüzde bir tebessüm görebilirsek bu bizim için yeterli olacaktır. Şanlıurfa’mız bize güvendi 12 ilçemiz ve büyükşehri bizlere teslim etti. Elbette ki buna layık olmaya çalışacağız. Türkiye’de rekor bir sayı, bu rekor sayı bizlere teslim edildi bize de düşen bundan sonra hemşerilerimize en güzeli, en iyiyi yapmak olacaktır. Ben hepinize göstermiş olduğunuz gayretlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa başkan beyazgül seçim devir teslim
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı