Advert
Advert

HDP Adayları her yerde

Seçim çalışmalarına hız veren HDP köy, köy dolaşıp halktan destek istiyor. Siverek'in Karakeçi ve Karacadağ köylerinde yapılan seçim çalışmalarına HDP Urfa Milletvekili Ömer Öcalan, Siverek Belediye Eşbaşkan Adayları Turan Tüysüz, Emine Çetiner ve HDP ilçe yöneticiler katıldı. Viranşehir’de ise Viranşehir ilçesinde ise HDP Millevekili Ayşe Sürücü, Eş Başkan adayları, ilçe yöneticilerinin de aralarında bulunduğu kalabalık bir heyetle kırsal mahalle ziyaretleri yapıldı.

HDP Adayları her yerde
HDP Adayları her yerde Admin
Advert

SİVEREK

Karacadağ köylerinden Kelok, Hüske, Küçük Darbe ve Büyük Darbe köylerine bir dizi ziyaretler gerçekleştirildi. Ziyaretlerde HDP Urfa Milletvekili Ömer Öcalan, HDP Siverek Belediyesi Eşbaşkan Adayı Emine Çetiner ve HDP üyeleri katıldı. Yapılan ziyaretlere köylüler yoğun ilgi gösterirken, bazı köylerde yurttaşların yıllardır su ve altyapı sorunu yaşandığını ve bu sorunların çözülmesi yönünde taleplerini Eşbaşkan Adayına iletti.

'HALK İLE YÖNETMEYİ ÖNERİYORUZ'

Eşbaşkan adayı Çetiner belediyeyi kazandıkları takdirde sorunlarını çözme sözünü verdi. Siverek'te ekolojik, halkçı ve kadın eksenli bir belediyeciliği uygulayacaklarını dile getiren Çetiner, halka vaat yerine kenti birlikte yönetmeyi önerdiklerini söyledi.

'TEK YOL AKP MHP BLOKUNU GERİLETMEK,'

Halkın artık AKP'den bir beklentisinin kalmadığını dile getiren HDP Milletvekili Ömer Öcalan, AKP ve MHP blokunun halka verebileceği hiç bir şeyin kalmadığını ifade etti. Türkiye'nin büyük bir tecrit altında olduğunu dile getiren Öcalan, iktidarın kendi gibi düşünmeyen herkesi terörist ilan ettiğini dile getirdi. Bu gidişatın değişmesi gerektiğini ifade eden Öcalan, bu gidişatı değiştirmenin tek yolunun AKP ve MHP blokunu geriletmek olduğunu ifade etti.

HDP Siverek Eşbaşkan adayı Turan Tüysüz ve beraberindeki heyet Karakeçili tarafında bulunan Alayurt köyünü ziyaret etti. Köyde yapılan bir düğünü ziyaret eden HDP heyetini düğün sahipleri ve düğüne katılanlar coşku ile karşıladı. Burada bir dizi temaslarda bulunduktan sonra heyet Viranşehir bir taziye ye katılmak için yola çıktı.

VİRANŞEHİR

Viranşehir ilçesinde ise HDP Millevekili Ayşe Sürücü, Eş Başkan adayları, ilçe yöneticilerinin de aralarında bulunduğu kalabalık bir heyetle kırsal mahalle ziyaretleri yapıldı. İlçenin Yollarbaşı, Şahbo Kabasırt, Alisark,  Xêçuk mahallerinde yurttaşlarla bir araya gelen HDP’liler gittikleri her yerde bir coşkuyla karşılandı.

HALFETİ

Halfeti ilçesinde ise Eş başkan adayları Abdurrahman Çiftçi ile Emel Çiftyürek ilçe merkezinde çalışmalarına devam etti. Esnaf ziyaretleri gerçekleştiren adaylar birebir görüşerek yurttaşlardan HDP için destek istediler.

BİRECİK

Birecik ilçesinde doludizgin devam seçim çalışmaları bugün ağırlıklı olarak aile, düğün ve mahalle ziyaretleriyle devam etti

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş hdp seçim ilçe vatandaş yurttaş sorun
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı