Advert
Advert

Aslan, Kadın Kollarıyla bir araya geldi

Karaköprü’nün adayı Essum Aslan, yaptığı çalışmalar hakkında kadın kollarıyla istişarelerde bulundu.

Aslan, Kadın Kollarıyla bir araya geldi
Aslan, Kadın Kollarıyla bir araya geldi Admin
Advert

Saadet Partisi (SP) Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Aslan Saadet Partisi kadın kolları ile bir araya gelerek seçim çalışmaları sürecinde yapılan çalışmalar ve yapılması gereken çalışmalar hakkında istişarede bulundu. Toplantıda mahalle sorumluları ile de istişarelerde bulunarak genel durum değerlendirmesi yapıldı.

Kapı kapı dolaşıyor

Karaköprü’de çalmadık kapı bırakmayan Essum Aslan, yaptığı çalışmaları Saadet Partisi kadın kollarına anlattı. Çalışmaların yoğun bir şekilde devam etiğini söyleyen Essum Aslan, “Karaköprü bölgesinde ayak basmadığımız yer sıkmadık el bırakmayacağız. Gerek ilçe merkezinde gerekse de kırsalda çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Halkın bize olan teveccühü her geçen gün daha da artıyor.”dedi.

Son saate kadar çalışacağız

“Bizim son saate kadar son sürat çalışmalara devam etmemiz gerekiyor” diyen Aslan, “Karaköprü Halkının bize teveccühü her geçen gün artıyor ama biz rehavete kapılmadan daha çok çalışacağız. Bu anlamda özellikle kadınlarımızın kapı kapı dolaşarak kadınlara ulaşması gerekiyor. Bütün kadınlarımıza sesimizi duyurursak başardık demektir. İnşallah Karaköprü’ye kadın eli değecek”.”diye konuştu.

urfa çağdaş şanlıurfa karaköprü saadet partisi seçim başkan adayı essum aslan kadın kolları
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı